Kjekt å ha

Bananbeskytter, hårsuger eller en riktig omgang juling? Vi har trålet nettet etter de produktene og tjenestene du ikke visste at du trengte.


Kjekt å ha

Det heter seg at du ikke kan kjøpe alt for penger, men etter en rundtur på nett er vi ikke sikker på om vi kan gå god for den påstanden. Bananbeskytter og en riktig omgang juling er bare noen av tilbudene vi kom over, og til ære for våre lesere har vi satt sammen det beste vi kom over i en hårsugende bildespesial.

Her er tingene du ikke visste at du trengte.

Bondeanger

Det ultimate produktet du kjøper i et lyst øyeblikk, har dessverre en lei tendens til å samle støv på peishylla eller forsvinne helt innerst på roteloftet. Innser du at dupeditten du har kjøpt har potensiale for å bli en støvsamler, er det heldigvis regler som beskytter deg som forbruker mot impulskjøp over nett - dersom du kjøper fra en norsk bedrift. Du kan imidlertid ikke pakke ut produktet dersom du ønsker å benytte deg av angrefristen.

Normalt har du to uker på å bestemme deg for om du har lyst på produktet eller ikke, men glemmer forhandleren å opplyse deg om regelverket, har du enda lenger tid på å ombestemme deg. Les mer om angrefrist på netthandel her.

Alt på et sted

I tillegg til enkeltprodukter du kjøper fra den enkelte produsent, fant vi to nettsteder for deg som har lyst på noe litt annerledes. Begge er amerikanske, og verdt et besøk: Windows-shopping har sjelden vært så morsomt!

  • IWantOneOfThose.com
  • Stupid.com.
  • US customers only

    Om du mot formodning skulle ha lyst til å kjøpe et eller flere av disse produktene, vil du snart se at endel av dem kun sendes til postadresser i USA. Heldigvis er det ingen grunn til panikk selv om du ikke har en (rik) onkel i Amerika som kan videresende post: Netthandel fra USA: Smutthullet.

    SE BILDENE: Hvit jul, eggeskiller og flere produkter du kanskje vil få bruk for en dag.

    God handel!