Kiwi-butikker over hele landet stengte dørene

Alle landets Kiwi-butikker holdt torsdag stengt mellom klokken 12.00 og 13.00 for å markere begravelsen til tidligere Kiwi-sjef Per-Erik Burud.

 Foto: Norgesgruppen
Foto: Norgesgruppen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I dag klokken 12.00 startet begravelsen til ekteparet Anita og Per-Erik Burud. I den forbindelse holdt Kiwi-butikker over hele landet stengt i en time.

- Kiwi er i sorg på grunn av tapet på Per-Erik Burud som har vært leder i 20 år. I respekt for familien og for å ære Anita og Per-Erik, vil vi derfor å holde stengt under begravelsen, sa Kiwi-gründeren Tor Kirkeng til DT.no tidligere denne uken.

Per-Erik Burud, hans kone Anita Burud og deres venninne Anne-Lene Novak Aasheim omkom i en tragisk båtulykke i Tjøme i juli.

Send en siste hilsen

Flere titalls tusen nordmenn har vist sin støtte gjennom forskjellige kondolansesider på Facebook. Ønsker du å sende en siste hilsen, har Kiwi på sine nettsider opprettet en kondolanseprotokoll.

Det er et stort ønske fra både familien og Kiwi at det i stedet for blomster gis et bidrag til UNICEF-prosjektet «Schools for Africa». For å gi din støtte, må du benytte kontonummer 1644 04 09400 og merk innbetalingen med "Per-Erik - KIWI"

Vi i DinSide sender våre varmeste tanker til de pårørende.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!