Killbill lever

Nye eiere i konkursselskapet Nutel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter konkursen i Nutel så det lenge stygt ut for Killbill. Nå har nye eiere tatt over, og i samarbeid med Network Norway vil det nyoppstartede selskapet Killbill Telecom AS igjen tilby produkter som ligner det gamle Nutel-teleproduktet Killbill.

Mot konkurs for teleselskap

- Både vi og Network Norway så det som viktig at et produkt av Killbills type ble tilbudt norske forbrukere. Fastprisprodukter har blitt normen i utlandet, men med Nutels konkurs ville norske forbrukere stått uten dette tilbudet, sier det nye selskapets styreformann, Espen Balle.

Ingvild Myre i Network Norway og det nye selskapet signerte i dag en avtale der Killbill får tilgang til hele Network Norways egne og leide nett i Norge. Killbills kunder vil med denne avtalen få en landsomfattende dekning.

Network Norway så på det som svært interessant å få Killbill-fastprisprodukter ut på markedet.

- I tillegg til meget gunstige priser har Network Norway også tilbudt oss andre økonomiske støtteordninger for å få Killbill-produktene på markedet umiddelbart, sier Espen Balle.

Flere har lurt på hvem som står bak:

- Selskapet som har overtatt aktiva etter Nutel er et venture med flere ulike aktører. Ingen enkeltperson dominerer selskapet, sier Balle.

Han sier også at ingen i ledelsen i gamle Nutel er med på eiersiden i nye Killbills

Det er fastprisproduktene som vil bli videreført. Disse produktene var sentrale for Nutel, men det også andre produkter kan være aktuelle.

AKTUELT