Keith og de syv barna

Keith Macdonald er ikke som andre 21-åringer. Han er syvbarnsfar. Med syv forskjellige kvinner.

Britiske Keith Macdonald var 13 år gammel da han ble far for første gang. Nå, åtte år etter, blir han pappa til en ny baby. For syvende gang.

Spiller på automater
Alle barna hans har forskjellige mødre, noe som har gitt ham et stempel som en hensynsløs Romeo.

Siden 21-åringen er arbeidsledig, trenger han ikke betale barnebidrag. For å få tiden til å gå, spiller han på kroneautomater. Barna skal visstnok være godt forsørget av staten.

At skattebetalerne må betale millioner av kroner for de syv barna til de fyller 16 år, tenker han tilsynelatende ikke på.

Han bor ikke sammen med noen av mødrene, og det er slutt med kvinnen som fødte hans sønn for kort tid siden. Også de andre jentene ble dumpet etter kort tid. Nå har han ingen planer om å få flere barn.

Kritisk mor
Moren til Macdonald er ikke spesielt begeistret for å ha fått så mange barnebarn.

- Hun ber meg om å pakke den inn og holde den i buksene, sier Macdonald ifølge BBC.

Heller ikke ekskjæresten Stephanie, som nettopp fikk hans syvende barn, er fornøyd med situasjonen. Hun forteller at hele graviditeten var et uhell. Likevel planlegger hun å fortelle barnet sannheten.

- Jeg vil fortelle ham at faren hans en gang var i avisen fordi han fikk mange barn og sånn. Jeg vil fortelle ham at faren tok feil valg, og skal prøve å oppdra ham til ikke å bli som faren, sier hun.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Macdonald er ikke den eneste som sjokkerer Storbritannia med babyhistorier. I mai skrev vi om en 11-åring som ble gravid i fylla og en 63-åring som ventet barn.

 

Mozon, 10.7.2006