Katie klar for bryllupsnatten

Katie Holmes gifter seg lørdag med Tom Cruise. Og da er det ikke tilfeldig hva hun har under brudekjolen.

Når Katie Holmes forbereder seg til bryllupet, er det ikke akkurat Sloggi som havner i handlekurven. I går kjøpte hun sexy undertøy for over 20.000 kroner.

Og med et bryllup som beløper seg til 70 millioner kroner, kan en vel likegodt unne seg litt ekstra lekkert undertøy til bryllupsnatten

Det mener i hvert fall Katie Holmes som ikke kaster bort tiden før hun lørdag gifter seg i Italia med sin utkårede filmstjerne og damebedårer, Tom Cruise.

Men det er ikke tilfeldig at hun faller for Cruise. Kjekkaser med sort og mørke øyne har alltid virket tiltrekkende på damene

Ikke uskyldshvitt
I går brukte Katie mer enn 20.000 kroner på frekt undertøy i butikken, La Bra Lingerie, i West Hollywood.

En kilde sier til MSNBC, at Katie blant annet kjøpte et sett med navnet, Bridal Collection, som koster rundt 1000 dollar. Dessuten falt den 27-årige småbarnsmoren pladask for Chantilly's Lace Bridal Collection, og hamstret en bh til 2500 kroner, en g-streng til 2000 kroner, samt en hofteholder til 1300 kroner,

Men Katie stoppet ikke med det. Lekre silkestrømper, nattkjole med påfuglfjær, g-streng med krystaller, i tilegg til to silkepyjamaser - en til henne og en til Tom.

- Det var ikke uskyldshvitt, og det var ikke jomfruelig undertøy, men det er vel også ok, når hun tross alt er mor, konkluderer en kilde fra butikken til MSNBC.

Artikkelen fortsetter under annonsen

I den kulørte sladrepressen har det lenge vært hevdet at Katie ser sliten og ulykkelig ut, kanskje vil ekteskapet gjøre livet bedre?

Undersøkelser viser at et ”ja” foran alteret er bra for de fleste. Men deprimerte kan nyte ekstra godt av å gifte seg.

Også norske jenter spanderer på seg noe ekstra fint til bryllupsnatten.

- Vi selger mer eksklusivt undertøy til brudene nå enn før. Helst går det i off-white og blonder. I snitt bruker en norsk brud rundt 1500 kroner på undertøy, sier butikkselger Irma Andersson i brudebutikken Arabella til Mozon.

 

Mozon.no, 15.11.2006