Kampen mot bilringene

SLANKING: Fettkampen er nå inne i sin fjerde uke - hvordan går det med din favoritt? Vi gir deg nye ukesrapporter, og viser hvem som har gått ned mest og minst.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Oppsummering:
Seks av DinSides medarbeidere slanker seg i en seksukersperiode.
Deltagerne har valgt ulike framgangsmåter, og målet er å finne ut hvilken metode som gir mest vektreduksjon i løpet av denne perioden.

Fem ned og en opp

Alle "kur"-gutta, dvs. Erik på Nutrilett, og Bjørn Eirik og undertegnede på Herbalife, er nå tilbake på vanlig sunt kosthold.

Ingen av disse deltagerne hadde gått tilbake til gamle spisesynder ved forrige veiing, og også denne uka ser framgangen ut til å fortsette.

Jon Erland har gått opp i vekt. Faktisk er det blant de tidligere kurgutta at framgangen fortsatt er størst. Jon Erland har ikke gått på noen kur, men har kun lagt om kostholdet sitt. Nå har han tydeligvis fått problemer, han har faktisk hatt en vektøkning siden forrige veiing.

Aner vi at Jon Erland blir den første som sprekker?

Trykk her for å stemme på din favorittkandidat til vinneren av operasjon vaskebrett.

image: Kampen mot bilringene

Trykk på lenkene øverst til høyre for å se igjennom de andre deltagernes ukesrapport.

Fra fysisk skade til psykisk forfall

[Ugjyldig objekt (NAV28647)]

Forrige ukes dramatiske høydepunkt var da Erik brakk høyre overarm tvert av. Selv om vi alle syntes synd på Erik var stemningen delt.

De fleste håpet nok at det ble en konkurrent mindre, men Erik har tatt utfordringen og er fremdeles med i slankekonkurransen. Faktisk er det Erik som har hatt størst framgang, både totalt og siden forrige ukes veiing.

Trykk på lenkene til høyre for å lese om de forrige ukeserfaringene, eller trykk på lenkene helt øverst til høyre i artikkelen for å få med deg siste nytt.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!