Jusskolen i ny innpakning!

DinSide Økonomi har nå oppdatert Jusskolen. Det gir deg bedre oversikt over våre temaartikler og våre kontrakter.

Publisert
Beklager – dette elementet er ikke lenger tilgjengelig.

Det er alltid lett å være etterpåklok. Med hjelp fra vår Jusskole kan du imidlertid sikre deg og dine før det er for sent.

Hva venter du på?

Meningen med DinSides jusskole er å gi deg som ikke er jurist, svar på de spørsmålene du før eller siden vil bli stilt overfor. Jusskolen er altså en samling artikler om "hverdagsjuss".

Mange av artiklene vil i tillegg ha stor relevans når du skal planlegge din personlige økonomi. Dette er en oversikt over noen av temaene vi har belyst:

  • Arv og familie.
    Hvorfor er det ofte tryggere å være gift enn å "bare" være samboer? Hvorfor må du som er pappa søke om foreldreansvar når dere ikke er gift? Vi gir deg også testamenter for samboere, og for samboere som har felles barn.
  • Bolig. Skal du kjøpe bolig? For de aller fleste av oss betyr det at banken stiller krav om kausjonist før de gir deg lån. I jusskolen kan du derfor lese om de vanlige kausjonsfellene, slik at ikke du går i dem.
  • Arbeid. Hva er egentlig forskjellen på oppsigelse og avskjed, og hvordan regnes egentlig feriepengene ut? Jusskolen gir deg svaret.
Jusskolen utvides regelmessig med nye temaer og artikler, i tillegg til løpende oppdatering av gamle artikler.

For å komme til den oppdaterte Jusskolen kan du trykke her, eller på lenken øverst til høyre i artikkelen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer