Jusskolen i ny innpakning!

DinSide Økonomi har nå oppdatert Jusskolen. Det gir deg bedre oversikt over våre temaartikler og våre kontrakter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
Beklager – dette elementet er ikke lenger tilgjengelig.

Det er alltid lett å være etterpåklok. Med hjelp fra vår Jusskole kan du imidlertid sikre deg og dine før det er for sent.

Hva venter du på?

Meningen med DinSides jusskole er å gi deg som ikke er jurist, svar på de spørsmålene du før eller siden vil bli stilt overfor. Jusskolen er altså en samling artikler om "hverdagsjuss".

Mange av artiklene vil i tillegg ha stor relevans når du skal planlegge din personlige økonomi. Dette er en oversikt over noen av temaene vi har belyst:

  • Arv og familie.
    Hvorfor er det ofte tryggere å være gift enn å "bare" være samboer? Hvorfor må du som er pappa søke om foreldreansvar når dere ikke er gift? Vi gir deg også testamenter for samboere, og for samboere som har felles barn.
  • Bolig. Skal du kjøpe bolig? For de aller fleste av oss betyr det at banken stiller krav om kausjonist før de gir deg lån. I jusskolen kan du derfor lese om de vanlige kausjonsfellene, slik at ikke du går i dem.
  • Arbeid. Hva er egentlig forskjellen på oppsigelse og avskjed, og hvordan regnes egentlig feriepengene ut? Jusskolen gir deg svaret.
Jusskolen utvides regelmessig med nye temaer og artikler, i tillegg til løpende oppdatering av gamle artikler.

For å komme til den oppdaterte Jusskolen kan du trykke her, eller på lenken øverst til høyre i artikkelen.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!