Julegaver i siste liten

Kommer det en uventet middagsgjest, eller er du bare seint ute? Redningen er uansett nær. Kriseinnkjøpene gjør du nemlig på din lokale bensinstasjon eller storkiosk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Siden vanlige butikker og de store sentrene stenger senest klokken 14:00 på julaften, kan det være bensinstasjonene og storkioskene som blir din reddende engel.

De fleste bensinstasjonene stenger riktignok rundt middagstider, det vil si klokken 17:00, men du finner også enkelte døgnåpne bensinstasjoner.

Mest for menn & barn

De fleste bensinstasjonene har forberedt seg godt for å legge til rette etternølerne, og satser på å ha noe for de fleste aldersgruppene.

Vi har sjekket utvalget av siste-liten gaver hos Statoil Nord på Økern i Oslo, og konklusjonen er klar. Det er tilnærmet umulig å finne julegave til det kvinnelige kjønn, men ser du bort i fra gave til kjæresten bør du kunne klare å redde deg ut av de fleste knipene.

Hva får du kjøpt?

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Julehefter og konfekt er sikre slagere til store og små, men det finnes også andre muligheter.

Enkelte stasjoner kan f.eks. tilby små rosebuketter, hvorvidt de vil overleve romjula er en helt annen sak. Mest fristende er nok lekene og andre gadgets.

Trykk på lenkene til høyre for å se prisene og bildene av utvalget.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!