Julebordets dronning

Vil du være julebordets store midtpunkt? Her er syv tips som gjør deg til festens mest sexy kvinne:

En flott kjole og lekre sko er jo en bra start. Men innpakningen er bare en liten del av det som gjør deg til festens mest populære kvinne. Her er triksene:

1) En god start
Rett opp ryggen, slå opp døren og gjør en entré som blir lagt merke til. Stå i døråpningen noen sekunder, møt blikket fra kollegaene og hils tilbake til alle som ser på deg. Dette er øyeblikket hvor alle kan beundre festantrekket og sminken fortsatt sitter perfekt.

2) Sats på eleganse
På julebordet er det tillatt å kle seg både stilig og utfordrende. Men prøv å unngå de mest vulgære fellene som altfor dyp utringing og store overdoser med parfyme. Elegante klær og en diskret godlukt vil gjøre deg enda mer attraktiv hos menn med sans for kvalitet.

3) Smil deg pen
Et stort smil er den beste starten på kvelden. Alle liker mennesker som virker positive og lykkelige, så husk å smile selv om du kanskje egentlig er litt nervøs.

Les også: Slik overlever du julebordet

4) Bruk blikket
Såkalte ikke-verbale signaler er en svært viktig del av kommunikasjonen mellom mennesker. Se andre inn i øynene, ikke slå blikket ned når noen ser i din retning eller smiler til deg.

5) Tenk deg sexy
Øynene er visst sjelens speil. Og menn kan gjenkjenne blikket til en kvinne som tenker erotikk. Om du tillater deg å tenke sexy tanker, vil du også oppføre deg annerledes og oppfattes som mer sexy.

6) Bruk hendene
Ikke sitt med hendene i fanget eller i ansiktet. Bruk hendene når du snakker, gjerne til å ta på andre mennesker, til å stryke håret bakover eller på hoftene for å fremheve dine kvinnelige former.

7) Mer bevegelse
Du valgte ikke den ettersittende kjolen bare for å sitte på den hele kvelden. En flott kvinne gir best inntrykk stående eller gående slik at det blir lettere å beundre både kjole og strømpekledte ben.

Gleder du deg til julebordet? Husk at julefesten også kan gi utløp for forbudte følelser.

Les hele saken her: Utro på julebordet

 

Mozon.no, 30.11.2006