Jenter vil ha jentesex

Annenhver kvinne drømmer om sex med en av samme kjønn, viser en engelsk undersøkelse.

Pikesex er helt på topp blant kvinners sexfantasier. Det er konklusjonen i en undersøkelse som er gjennomført av den engelske skandaleavisen News of the World.

Avisen har sammen med en britisk psykologiprofessor bedt over 5500 britiske kvinner å fortelle om sine seksuelle fantasier. Og tallene viser tydelig at kvinnene er blitt langt mer vågale i sine fantasier de siste årene.

Trekant og jentesex
Hele 47 prosent av kvinnene i undersøkelsen kunne godt tenke seg sex med en annen kvinne. 50 prosent svarte at de fantaserte om en trekant, mens 57 prosent gjerne ble med på en one-nightstand om de fikk muligheten.

- Kvinner har jo allerede opplevd sex med menn. Det er ikke lenger noe nytt og spennende. Og derfor søker kvinnene mot det som er mer ukjent.

- Dan maskuline seksualitet handler om utløsning, mens kvinner som ønsker seg jentesex ofte er på jakt etter en mer erotisk og sanselig opplevelse, forklarer sexolog Joan Ørting til den danske avisen Extrabladet.

At menn vanligvis ser med svært blide øyne på pikesex, kan også bidra til å gjøre dette ønsket mer vanlig. I tillegg er flørting og kyssing mellom jenter blitt et vanlig fenomen ute på byen.

- Menn er jo alltid blitt opphisset av tanken på to kvinner i sengen. Og det siste året er det nærmest blitt en vanlig del av flørten mellom menn og kvinner at kvinner kysser og tar på hverandre for å få mannens oppmerksomhet. Jentesex er ikke lenger tabu - det er blitt moderne, mener Ørting.

Sex i bilen
Undersøkelsen fra News of the World viser også at kvinnenes seksuelle fantasier gjerne kan komme mannen til gode. Hele 57 prosent av de spurte drømte nemlig også om å få utføre oralsex på en mann mens han kjører bil.

 

Mozon.no, 23.06.2006