Jentenes juleønsker

Vi ønsker oss ikke undertøy i størrelse 52. Heller ikke gratis Grethe Roede-kurs. Lista er likevel lang. Les og lær, gutter!

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Julaften nærmer seg, og selv om vi er voksne, vil vi fremdeles ha gaver. Fine og gjerne dyre gaver. Jentene i DinSides økonomiredaksjon har lagt fornuften til side, og presenterer her en motvekt til guttas ambisiøse juleønsker.

Guttene ønsket seg ølautomat, flipperspill, playstation 2, bredbånd og hjemmekinoanlegg. Vi sier nei takk, i kor. Våre ønsker er av en mer sofistikert karakter.

Diamonds and pearls

Bilde: Anne Angelshaug.
Bilde: Anne Angelshaug. Vis mer

Vi er sammensatte mennesker, og slik er også ønskelisten vår. Vi ønsker oss ikke bare gull og diamanter. Faktisk takker vi pent også om gutta blar opp med en romantisk weekend i Roma. Selv om det kanskje finnes mer å shoppe i New York.

Vi har skrevet hele seks ønskelister. Slik kan du velge om du vil gi oss enten; en opplevelse, sportsutstyr, teknisk utstyr, noe til kjøkkenet (pass deg for det trauste!), en eksklusiv gave eller et bidrag til å gjøre oss enda vakrere enn vi er.

Høres alle listene like spennende ut? Klikk på de seks lenkene øverst til høyre for å finne de konkrete ønskene. Løp og kjøp!

Tanken som teller?

Ett siste spørsmål? Er det virkelig tanken som teller? Ja, så lenge tankene blir til handling. Bruk den kommene uka til å tenke nøye gjennom hva dere skal gi oss. Bruk så den siste uka til å kjøpe våre gaver. For dere vil vel at parforholdet skal vare hele romjula?

Artikkelen fortsetter under annonsen