Jaaaaah, den virker!

En ny elektronisk maskin ga 10 av 11 kvinner orgasme.

I følge produsenten skal orgasmemaskinen, som er døpt Orgasmatron etter en filmscene, oppereres inn i rumpa på kvinner. Ved å trykke på en knapp på en medfølgende fjernkontroll vil brukeren etter kun kort tid få en behagelig orgasme.

De elektroniske impulsene fra implantatet, som styres av en fjernkontroll, stimulerer nervne i ryggraden og gir brukeren orgasme.

Det elektroniske implantatet er oppkalt etter en maskin i filmen Barbarella fra 1968. I filmen spiller Jane Fonda en astronaut fra det 41. århundret. I en av scenene kobler Fonda seg til en maskin som gir seksuell nytelse. En tilsvarende maskin ble også brukt i Woody Allens film Sleepers fra 1973.

Oppfinneren, doktor Stuart Meloy, forteller at oppfinnelsen øker sexlysten hos 91 prosent av forsøkspersonene i de kliniske testene.

En av kvinnene i undersøkelsene, Mary Clegg (52) fra Hampshire i USA uttalte:

- Den virket definitivt for meg. Første gang jeg brukte den gikk bena min rett til værs.

Meloy, som egentlig jobber med smertelindring, ble oppmerksom på de positive effektene av maskinen da en av pasienten lurte på om han kunne lære mannen hennes hvordan han ”gjorde det”.

Men orgasmemaskinen blir nok ikke allemannseie. Den koster nemelig hele 108.000 kr, og det er vel litt i overkant av hva man ønsker å betale for en orgasme.

Mozon.no, 06.02.2005