Ja, dette får du kjøpt på Finn.no

Utrolig, men sant.

Bare 2.500 kroner for å lage ditt eget gullendes rene bilbatterivann ... Foto: Finn.no
Bare 2.500 kroner for å lage ditt eget gullendes rene bilbatterivann ... Foto: Finn.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Har du spesielle interesser, for eksempel en hang til sjeldne våpen fra krigens dager eller egenprodusert vann til bilbatteriet? Ikke bli forundret over hva du kan finne på Norges største brukt-marked. Her er ti funn fra Finn som har forundret og overrasket oss i det siste.

Destiller vann til bilbatteriet ditt!

Ja, det er jo noe enhver dedikert bileier bør gjøre. Destillere sitt eget vann. Så selv om vi kan tenke oss ett par mer lovstridige husflidsprosjekter for dette appratet, så har selgeren helt rett. Det er fullt lovlig å eie et destillasjonsapparat ...

Her er annonsen.

- Den dreier fint

En tysk Zwilling Sochel for MG-34 selges uten oppgitt pris til samlere. Eventuelt byttes mot gamle norske eller norsk-danske våpen. Fin i hagen? Svært passende om du har et godt/dårlig forhold til naboene.

Her er annonsen.

Her er 10 av våre funn fra Finn.no - se bildene

Bare 2.500 kroner for å lage ditt eget gullendes rene bilbatterivann ... Foto: Finn.no
Putt en nellik i løpet, og du har ett vakkert blomsterbed til hagen. Pris ikke oppgitt. Foto: Finn.no
Høye thujabusker til salgs, 4.500 kroner per stk. Men det vil også koste litt svette ... Foto: Finn.no
Et stikkende bekjentskap, kan bli din for livet. Foto: Finn.no
Nei, det er ikke en mikrobølgeovn. Denne maskinen fjerner bakterier og fotsvette i sko, lover produsenten. Og den kan brukes cirka 35.000 ganger før effekten forsvinner ... Foto: Finn.no
Produsert i treverk og finer. Foto: Finn.no
Kun syv flasker igjen, skriver selger. Foto: Finn.no
Nei, det er ikke hva det kan se ut som. Men effekten kan kanskje ligne? Feromoner på flaske er en damemagnet med påvist effekt, hevder selger. Foto: Finn.no
Tøft datasett for jenter, mener selger. For 300 kroner blir de dine. Pluss frakt. Foto: Finn.no
En av mange madrasskupp på bruktmarkedet. Om du vil. Foto: Finn.no


Ikke stjel dem, kjøp dem!

Thujatyverier er det siste på hagefronten. Men hallo, det er ikke kult med tyvegods i hagen. Sjekk dette tilbudet. Kun 9.000 kroner for å hjelpe en hageeier med å bli kvitt to stykk meget pene thuja, før tyvene tar dem ...

(OBS: Ring på døra før du graver, og sjekk at selger faktisk bor i boligen.)

Her er annonsen.

Les også: Hageredskapene alle skal ha i år

50 år gammel

Og mens vi befinner oss i planteriket. Her kan du skaffe deg to meter med kaktus i en ytterst nøysom potte. En venn for livet? 50 år gammel er den, og vi vil tippe den neppe vil savne sin utro eier, om den skulle overleve transporten til sitt nye hjem. Selges til høystbydende.

Her er annonsen.

Men kverker den svineinfluensaen?

Her er den, og den kan bli din for 3.000 kroner. Maskinen som fjerner bakterier og fotsvette (!) på kun åtte minutter. Noe for et smalt, men stinkende kundesegment med romslig bolig? Eller kast eventuelt ut den ubrukte mikrobølgeovnen, og sett inn denne istedet. Om du syns virksomheten med rensing av fottøy egner seg på kjøkkenbenken ...

Her er annonsen.

Les også: Din dummeste investering

Til en synder eller 20 ...

20 brukte kirkebenker selges eller gis bort i Molde. For deg med langt synderegister kan ett lengre opphold på harde brisker kanskje anbefales? Men neppe for den som trenger ekstra møbler ved langbordet.

Her er annonsen.

Tidenes prisbombe?

Den må være svært ettertraktet, julebrusen fra Hamar/Lillehammer bryggeri. Dersom disse flaskene faktisk går for utropsprisen på 50 kroner stykket, midt på tjukkeste sensommeren, burde vi kanskje ta en smak vi også? Brusen har iallefall sin egen facebookgruppe (men snart bør vi vel si - hvem har ikke det ...)

Her er annonsen.

Damemagnet med påvist effekt

Dersom det er hold i disse påstandene, kan nok pengene sitte løst. Flaskene med det talende utseendet, inneholder stoffer som skal lokke alle damer som setter sine nesebor i duften. Feromoner virker, og dette er en parfyme som altså inneholder slike stoffer, skriver selger, og henviser til ikke oppgitte vitenskapelige undersøkelser. Utrolig! står det i overskriften. Ja, det er iallefall en påstand vedkommede har dekning for. Og har du behov, kan du sikkert mene at 199 kroner er en lav pris å betale for å forsøke.

Her er annonsen.

Frossen?

Sommeren har ikke vært som den burde i deler av landet, og for den frosne kan kanskje dette være redningen: USB-tøfler i fluffy kunstmateriale med varme til labbene direkte via kabelen.

Her er annonsen.

En gjenganger

Vi tar med en gjenganger til sist. Vi har rett og slett aldri forstått at noen kjøper dette: Brukte madrasser. Jada, vi ligger på velbrukte madrasser hver gang vi overnatter på hotell og hytter, men det betyr ikke at vi vil betale dyrt for å få dette inn på eget soverom? Her en av flere til salgs nå, kontinentalseng fra 2004, til 3.250 kroner.

Her er annonsen.

Deilig med brukte senger? Disse kryr det av i senga di ...

Mer moro fra Finn.no

Her er mer for deg som fylles av godt humør av annonsene på nettbruktmarkedet.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!