Isvalget avslører deg

Trodde du isen på stevnemøtet var en uskyldig ting å spise? Da tok du feil.

Stevnemøtet går veldig fint. Dere går hånd i hånd fra restauranten, og når daten din spør om du vil ha is, svarer du straks ja. Men når du velger en sjokoladeis, blir du plutselig stående igjen alene. Hvorfor?

Isvalget ditt kan avsløre hvilken personlighet du har og hvor godt dere passer sammen.

I hvert fall hvis du tror på horoskoper.

Det er amerikanske forskere som hevder at de har funnet isens skjulte budskap. De har kartlagt hvilke typer is forskjellige personlighetstyper foretrekker.

Mer enn hundre personer deltok i undersøkelsen. Resultatet var positivt: Det er en viss sammenheng mellom personlighet og isvalg.

Jordbær
De som foretrekker jordbær, eller andre fruktis, er ofte litt sjenerte. De liker ofte å holde seg i bakgrunnen og liker ikke å være ledere. Som kjærester er de ofte veldig seriøse om forholdet.

Kaffesmak
En som foretrekker is med kaffesmak, tenker sjelden på fremtiden. De lever i nuet. De begynner ofte på altfor mange oppgaver, men klarer ikke avslutte alle. Hvis forholdet deres skulle få problemer, må du kjempe hardt for å få opprettholde interessen fra dem.

Nøtter
Samvittighetsfull, perfeksjonistisk, konkurransemenneske. Det er ord som beskriver nøtteelskeren. Som kjæreste vil nøtteelskeren være oppmerksom, men kanskje ikke så flink til å dele sine innerste tanker med deg.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Sjokoladebiter
Is med sjokoladebiter tyder på en selvsikker og ambisiøs person. Samtidig kan personen være kynisk og argumenterende. Sjokoladebitelskerne er ofte lojale og står på din side ved alle problemer.

Sjokoladeis
Hvis du ønsker en person som elsker og være midtpunkt og som hater å være alene, bør du passe på å finne en som foretrekker sjokoladeis. Denne personen vil ha oppmerksomhet, men er også flink til å gi oppmerksomhet.

Vanilje
Mens fargen på isen er ensfarget og lys, er vaniljeelskeren veldig fargerik. Personen er også risikorøkende og setter høye krav til seg selv. Vaniljeelskeren er glad i å ha kjæreste, og dere kan planlegge en trygg fremtid sammen.

(Kilde: Ekstra Bladet)

 

Mozon, 29.7.2006