<b>Elkjøp har:</b> Fra og med i dag får du kjøpt iPad i en helt vanlig norsk butikk. Foto: Elkjop.no
Elkjøp har: Fra og med i dag får du kjøpt iPad i en helt vanlig norsk butikk. Foto: Elkjop.noVis mer

iPad er ute i butikkhyllene

Nå er Apples iPad å få kjøpt i norske butikker og nettbutikker.

Det ser ut til at det var Elkjøp som vant racet om å være først ute med å tilby iPad i butikkhyllene i Norge, men også Eplehuset og Humac har den nå på lager.

Natt til i dag sendte Elkjøp ut en pressemelding med nyheten om at lesebrettet nå er å få tak i hos Elkjøps varehus og på nettet.

– Da har vi endelig gleden av å kunne bekrefte at Elkjøp i dag starter salget av Apples mye omtalte iPad. Produktet selges i 22 av våre varehus, i tre Elkjøp Express butikker og via www.elkjop.no., skriver kommunikasjonssjef Åshild Indresøvde i pressemeldingen.

Prisene vil være fra 4.090 kroner til 6.590 kroner.

Åshild Indresøvde i Elkjøp melder om iPad-salg både på nettet og over disk. Foto: Elkjøp
Åshild Indresøvde i Elkjøp melder om iPad-salg både på nettet og over disk. Foto: Elkjøp Vis mer


Elkjøp skriver videre at iPad helt tydelig er et etterlengtet produkt blant nordmenn, og at de har fått mange, mange henvendelser fra folk om tidspunkt for lansering og priser.

>>>iPad-prisene fra Telenor og NetCom

Flere steder

– Elkjøp har god tilgang på produktet, men dette er årets største lansering i vår bransje og et produkt som står høyt på manges ønskelister til jul. Vi tar derfor i bruk et godt gammelt uttrykk og anbefaler alle som planlegger å kjøpe en iPad før jul og løpe og kjøpe, skriver Indresøvde.

Men iPad fås også kjøpt hos Eplehuset og Humac. Spaceworld selger iPad i sier filialer i Storgata Oslo, Strømmen storsenter, Jessheim storsenter og Kvadrat Sandnes.

Artikkelen fortsetter under annonsen

DinSide vil snart komme med en oversikt over forhandlere og hvem som tilbyr den beste prisen.