IP-telefoni uten månedsavgift!

TELEFONI: Den 1. august starter TeleVoIP for fullt med bredbåndstelefoni, helt uten etableringsgebyr og månedlige avgifter. Er du raskt ute kan du bli med og teste tjenesten allerede fra juni måned.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
image: IP-telefoni uten månedsavgift!

IP-telefoni uten månedsavgift!

  1. Se hvem som er billigst i telefonkalkisen


- Vi lanserer vår nye tjeneste for fullt i august, bekrefter Jonny Svensson, daglig leder i TeleVoIP.

Men IP-telefoni er jo ikke helt nytt, Telio er jo allerede etablert i markedet. Hvorfor bør kundene velge dere?

- For det første har vi kuttet ut alt som heter etableringsgebyr og faste månedlige avgifter. Det er en utvikling vi tror kundene liker.

- Etter å ha kjøpt din adapter eller IP-telefon, betaler du altså kun for tellerskrittene hos oss. Og våre regnestykker viser at du kan ringe 30 minutter hver eneste kveld, og slippe unna med en hundrelapp i måneden, sier Svensson.

Er dette noe for deg? (Avsluttet)
Ja(76%) 722
Nei(13%) 123
Vet ikke(11%) 106
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Vi tar også forhåndsbetalt for tellerskrittene. Dermed har du full oversikt over ringekostnadene dine og reduserer faren for uventet høye telefonregninger. Du kan enten betale med e-faktura, eller via våre nettsider. Det eneste som kommer i tillegg er altså utgiftene du har til din vanlige bredbåndsleverandør.

Men hva med lydkvaliteten?

- Vi har begynt å rute alle våre samtaler gjennom Norge, sier Svensson. Tidligere gikk dette via USA, og samtalekvaliteten er derfor langt bedre enn tidligere.

- Vi håper derfor på stor pågang, og for å unngå startvansker har vi bestemt oss for å la mellom 500 og 1000 brukere være med å teste tjenesten fra og med juni måned. Vil du være med på testingen kan du registrere deg her.

Hva koster det?

Priser hos TeleVoIP
Tid / TypePris?
Etablering0.-*
Faste kostnader per mnd0.-
Til fasttelefon i Norge
dagtid
0,14 per minutt
Til fasttelefon i Norge
kveld/helligdag
0,09 per minutt
Til mobil
alle nett
0,99 per minutt
Startavgift per samtale0,39
* = Merk at du trenger adapter eller IP-telefon.
Kilde: TeleVoIP


I tillegg til bredbåndslinje trenger du:

  • Enten en adapter som lar deg bruke din gamle analoge telefon. Prisen er 698 kroner.

    Merk at denne adapteren også har en såkalt ”lifeline”. For nye kunder som allerede sitter på et analogt teleabonnement med bindingstid er dette en fordel. Alle innkommende samtaler til ditt gamle telefonnummer vil da komme som normalt, mens du ringer ut via ditt nye IP-nummer. - Dermed kan du altså slippe å si opp abonnementet før bindingstiden til din eksisterende teleoperatør er ute, sier Svensson.

  • Alternativt kan du kjøpe deg en helt ny IP-telefon til 898 kroner.
Merk deg at uansett hvilket alternativ du velger, så slipper du å ha på datamaskinen for å ringe. Både adapteren og IP-telefonen virker altså selv om datamaskinen ikke er slått på.

Hvem er billigst for deg?

[Ugjyldig objekt (NAV)]

I vår oppdaterte telefonkalkulator kan du sammenligne TeleVoIPs priser med Telio og de andre vanlige fasttelefonioperatørene, men merk deg at DinSides telefonkalkulator ikke tar hensyn til bredbåndsutgiftene. Disse kommer altså i tillegg.