Instruksjon - nedlastning av Quicktime

Er du uerfaren når det gjelder nedlastning av programmer kan det være greit med en liten gjennomgang.

En forutsetning for å kunne dra nytte av presentasjonen er at du har QTVR Quicktime plug-in installert i din nettleser. Har du ikke det er det bare å laste den ned fra nettet. Det gjør du

her

. (lenken finner du også på sidene til Harrods)

Før du klikker på knappen som heter "Quicktime download" må du velge operativsystem. Heldigvis har du bare to valg avhengig om du bruker Macintosh-maskin eller PC. For de aller fleste av oss betyr dette PC og windows95 eller -98.

Før selve nedlastingen starter er det viktig at du husker hvor du laster det ned på harddisken (C). Det er lurt å legge alle programmer under "programfiler"-mappen.

Når nedlastingen starter får du tre alternativer. DinSide anbefaler at du velger den fulle versjonen av Quicktime 4.0. Deretter er det bare å følge instruksjonene og å klikke "next" eller "continue" hver gang du får spørsmål om noe.

Etter at nedlastingener fullført finner du "quicktime.exe" - filen som du så dobbelklikker på. Følg instruksjonene (bare velg "next" eller "continue" når det stopper opp) og vips - nå er programmet installert.

Husk å restarte maskinen din. Etter dette skulle alt være i orden.