<b>TATT PÅ SENGEN:</b> Ingen mobiloperatører DinSide har vært i kontakt med, kan matche tilbudet fra Talkmore. Foto: Talkmore.no
TATT PÅ SENGEN: Ingen mobiloperatører DinSide har vært i kontakt med, kan matche tilbudet fra Talkmore. Foto: Talkmore.noVis mer

Ingen følger etter

Mye tyder på at Talkmore vil være alene om å ha markedets klart beste pris på kontantkort.

Før helgen kunne mobiloperatøren Talkmore fortelle at de har dumpet prisene på kontantkort.

Og daglig leder i Talkmore har definitivt et poeng:

– Det er gjerne mindreårige, unge mennesker, de med privatøkonomiske utfordringer og enkelte andre grupper som bruker kontantkort. Uansett er det jo slik at de med kontantkort betaler i forkant. Med tilnæret null risiko synes det derfor svært urettferdig at det er nettopp disse gruppene som må betale mest for å bruke teletjenester. De har akkurat det samme kommunikasjonsbehovet som oss andre i samfunnet, sier Pål Barth Nilsen i Talkmore i en pressemelding.

Han utfordret samtidig andre i bransjen til å komme etter. Vil de gjøre det?

– Ingen planer

– Telenor har ikke planer om å komme med et lignende tilbud, sier informasjonssjef Anders Krokan.

Samtidig kan det være greit å opplyse om at Talkmore er eid av Telenor.

Heller ingen andre av mobiloperatørene DinSide har vært i kontakt med, ser ut til å ha planer om å følge etter med å dumpe kontantkortprisene.

– NetComs primære fokus ligger på å videreutvikle og styrke fastprisporteføljen og de ordinære abonnementene. Det er likevel viktig for NetCom å ha et kontaktkortprodukt tilgjengelig for de av kundene våre som ønsker dette, men vårt primærprodukt er altså fastpris, sier kommunikasjonsrådgiver Charlotte Erikstad.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Jarle Alvær i Chess har følgende kommentar til DinSide:

– Vi følger markedet fortløpende og driver med produktutvikling hele tiden. Dette framstøtet gjør ikke at vi endrer noen av planene våre.

Han lover imidlertid andre spennende nyhter fra Chess i tiden som kommer.

Finn billigste abonnement med vår MOBILKALKULATOR

Betaler det samme som abonnenter

Talkmores nye priser på kontantkort innebærer at det ikke lenger er dyrere å være kontantkortkunde enn å være vanlig abonnement.

Hele forskjellen ligger i at mens kontantkortkundene betaler på forhånd, så vil abonnentene fortsatt motta faktura etter endt periode. Prisene for mobilbruken skal imidlertid være den samme.

Du kan lese mer hos Talkmore.