Ikke kjøp mobil her!

Allforher.net lurer kundene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Forbrukerombudet advarer nå mot å handle i nettbutikken allforher.net, og grunnen er klar: - Dette er trolig ren svindel, sier forbrukerombud Bjørn Eirik Thon på sine egne nettsider.

Stort utvalg - men ingen blir levert

Nettbutikken har tilsynelatende hatt mange mobiltelefoner til salgs, blant annet populære iPhone og modeller fra HTC, og det er dessverre mange kunder som har latt seg friste av en dyr mobil uten binding.

Nå sitter de imidlertid i fella, for mobilene har de aldri mottatt.

En god del av telefonene har også blitt markedsført gjennom Finn.no, og mange av kundene har også latt seg lure til å forhåndsbetale mobilen.

Useriøs aktør

- Ikke la deg friste til å kjøpe dyre telefonar på nettet før du er sikker på at du handler med en seriøs nettbutikk, sier forbrukarombod Bjørn Erik Thon.

allforher.net har heller ikke oppgitt kontaktinformasjon på sine nettsider, alt de har gjort er å lage et kontaktskjema som kunden kan sende inn.

- Manglende kontaktinformasjon er et klart tegn på at nettbutikken er useriøs, fortsetter Bjørn Erik Thon, og viser til e-handelsloven som pålegger næringsdrivende å opplyse om navn og adresse.

Som vanlig bør du heller ALDRI forhåndsbetale til en bankkonto, da har du nemlig ingen rettigheter om du ikke får varen.

Har du derimot handlet med kredittkort (Mastercard/Diners osv) eller VISA betalingskort, kan du være sikret gjennom kredittkjøpsloven § 8, og kreve pengene tilbake fra banken din.

Kilde: Forbrukerombudet.