- Ikke flere jukse-orgasmer

Har du først begynt å simulere orgasme med kjæresten, kan det være vanskelig å slutte. Her er rådene for å komme ut av den onde sirkelen:

Fire av ti jenter innrømmer at de simulerer orgasme. Det fører til at kjæresten deres forventer at de skal få orgasme hver gang, og de må fortsette med simuleringen. Hva skal de gjøre for å komme ut av den onde sirkelen?

- En jente kontaktet meg en gang fordi hun var så deppa over å ha faket for kjæresten sin i to år, en runddans det var vanskelig å komme over. Jeg måtte si som sant var, at hun rett og slett burde fortelle ham om det, eller bytte han ut og starte på nytt, sier Cecilie Kjensli, Sexpirator og redaktør på orgasmesenteret Cpunktet.no, før hun påpeker at hun ikke mener det siste rådet alvorlig.

På sin nettside Cpunktet.no, hjelper Cecilie Kjensli jenter til orgasme.

Fortell hva du vil
Kjensli tror ikke en kjæreste blir sint hvis jenta hans ydmykt innrømmer at hun har faket.

- Poenget er at når jenter faker så gjør de det fordi de føler seg dumme og mislykket som ikke får det til, men man er jo ikke det. Faking handler om dårlig seksuell selvtillit og dårlig seksualopplysning, sier hun.

Hun forteller at det ikke er mange som kommer ved vanlig penetrering.

- Hvis du får det til selv, så guts litt og fortell kjæresten din på en utspekulert måte hva som skal til. Gjør det til en lek. Spør når det passer hva han liker, og si i samme slengen hva du liker. Og tør du ikke å si det med ord, så bruk kroppsspråket, sier hun.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Vanlig med problemer
Så hva skal jenter som sliter med å få orgasme gjøre?

- Får du orgasme ved onani, så må du bare lære opp kjæresten. Det er ingen selvfølge at han skal vite hvordan akkurat du og din kropp er skrudd sammen. En god vibrator er også et strålende redskap, og det er slettes ikke pinlig å bruke disse nå som de finnes i så mange lekre varianter, sier Kjensli.

Hvis du ikke oppnår orgasme hver gang du har sex med kjæresten, er det ikke noe galt med deg. Det er nemlig helt normalt at jenter har litt større problemer med å få orgasme enn gutter.

- Vi damer er litt mer komplisert skrudd sammen, og har vi ikke dagsformen eller ikke orker å trå til, så går det ikke, sier Kjensli.

Hun påpeker at sex er deilig selv om man ikke får orgasme, men at den er prikken over i-en. Til jenter som sliter med å få orgasme, sier hun at vibrator vil hjelpe dem til himmels hver eneste gang.

Vanskelig å få orgasme? Her er rådene:

 

Mozon.no, 29.11.2006