Hytter i strandkanten

Her er noen av hyttene med strandlinje som selges nå:

Hytter med strandlinje er et knapphetsgode, følgelig blir prisene høye. Har du nok penger på bok, kan en av disse tre hyttene bli dine.

4,9 millioner

Prisantydning: 4,9 millioner
Prisantydning: 4,9 millioner Vis mer

Lørdag 29 april er det visning på en strandeiendom med hytte på Vesterøya i Sandefjord, rett syd for Vøra badestrand. Prisantydningen for herligheten er 4,9 millioner kroner. Eiendommen er 2.500 kvadratmeter stor, og de fremtidige eierne får utsikt over Sandefjordsfjorden.

Andre goder du kan få om du blar opp fem millioner er: 42 meter lang etgen badestrand, brygge og bilvei til døra. Selve hytta ble oppført i 1972. den har tre soverom, og er 55 kvm. stor. Megler er Georg og Solberg AS.

Åtte millioner

Prisantydning: Åtte millioner
Prisantydning: Åtte millioner Vis mer

På Vesterøya i Sandefjord er det også en annen strandeiendom til salgs. Denne eiendommen på rund 20 dekar er priset til åtte millioner kroner.

Betaler du millionene som kreves får du: En solrik eiendom med utsikt over fjorden, fire eldre eiendommer som ligger på eiendommen, garasje og ikke minst et feriested skjermet fra omgivelsene.
Megler er Georg Solberg AS.

Bud ønskes

Prisantydning: 4.95 millioner
Prisantydning: 4.95 millioner Vis mer

I Råde i Østfold skal en fritidseiendom med tilhørende strandtomt på 2.700 kvadratmeter selges. Tomten har egen sandstrand. Utsikt over Oslofjorden, egen brygge og bilvei helt frem til hytta er andre fasiliteter.

Prisantydningen er nette 4,95 millioner kroner, megler er EiendomsRingen, avdeling Solveig Meum.

Artikkelen fortsetter under annonsen