Hvordan skal penis være?

Har du noen gang stått foran speilet ute av stand til å se noe annet enn en del av deg selv - på tross av at du forsøker, trekkes blikket hele tiden mot dette ene punktet - penisen din! Problemet er at den ikke ser ut som den skal - det vanligste er at den virker for liten!

Penis - hvordan skal penis være?

Har du noen gang stått foran speilet ute av stand til å se noe annet enn en del av deg selv - på tross av at du forsøker, trekkes blikket hele tiden mot dette ene punktet - penisen din! Problemet er at den ikke ser ut som den skal - det vanligste er at den virker for liten!

Sommeren er en plage, mens andre har svære buler i badebuksene, er det knapt noe som synes i din. Hvor ofte har du ikke følt trang til å rygge ut av badstuer og felles dusjer. Alle andres synes så mye bedre enn din....

Eller er det slik at din er skjev - sett ovenifra bøyer den mot venstre eller høyre - særlig når den står selvfølgelig - det er da det synes. Noen peniser bøyer oppover, noen nedover, noen er altså for små. Dette stjeler livsglede og energi fra mange menn. Noen holder seg borte fra seksuelle møter fordi de tror de vil bli ledd av eller at den skjeve ikke kan fungere i samleiesammenhenger.

Spørsmålet er imidlertid om det er penis form og størrelse som er problemet eller hvordan du forholder deg til den kroppen du nå en gang har. Du er under enhver omstendighet langt mer enn en penis! Nå skal jeg imidlertid ikke stikke under stol at penis størrelse HAR en viss betydning og at det rimeligvis finnes gjennomsnitts former og størrelser.

Norsk middelstørrelse av stående penis målt fra helt inne ved roten til ytterste tupp ligger på omkring 15 centimeter. Penislengder ned til seks centimeter stående har vist seg store nok til tilfredstillende samleie både for ham og henne. Dette skyldes i stor grad at følsomheten i de kvinnelige kjønnsorganer er størst ved skjedeinngangen, fremover mot klitoris og i ytre, fremre del av skjeden mot urinrøret. Hit kan alle peniser nå! Det er da også de samme områdene som er tilgjengelig for fingerstimulering. De fleste peniser er både tykkere og lengre enn de fleste fingre.

Tykkelsen er for øvrig også betydningsfull. Ved samleie er det friksjonen mellom penis og skjedevegg som skaper nytelsen for begge parter. Dess tykkere penis, dess mer friksjon. Det samme gjelder om penis er skjev. Det medfører i de fleste tilfeller bare mer friksjon og mer glede. Bare svært sjelden er penis så skjev at den ikke lar seg føre inn i i skjeden. Da kalles den krummerik . Dette kan heldigvis korrigeres av trenet kirurg.

Skulle du nå likevel møte henne som ikke vil ha deg fordi penis ikke er slik som hun mener den skal være. Ja, da må jeg si at vel heller ville ha det bedre med en annen kvinne - en som kan se deg som noe mer enn et kjønnsorgan.
En partner som elsker og setter pris på deg, vil se hele deg. Hele kroppen din vil være viktig - likeså det du tror på , det du interesserer deg for og begeistres av.

Oppdag og bruk hele deg. Ingen kan bli den store elskeren bare i kraft av penisen sin. Bruk energi på å utvikle alle de andre mulighetene du har på elskovskunstens område.