Hvor mye er DU verdt?

Har du noen gang sjekket hvor mye du er god for? I kroner og øre? Nå får du sjansen!

Det er godt mulig at du er søt, snill, omsorgsfull, pen, deilig og vakker. Men det er ikke det det handler om nå! For nå vil vi sjekke hvor mye DU er verdt - i kroner og øre.

>>>Sjekk DIN verdi

Ny kalkulator

Den flunkende nye kalkulatoren til DinSide viser deg din verdi i kroner og øre, ved å stille deg en rekke spørsmål knyttet til dine eiendeler og din gjeld.

Kort fortalt oppsummerer den "alt" du eier, og "alt" du skylder, og gir deg et beløp (som forhåpentlig er med plussfortegn), som altså forteller deg hva du er god for.

Beregn din "ytre" verdi! Fotoillustrasjon: Per Ervland.
Beregn din "ytre" verdi! Fotoillustrasjon: Per Ervland. Vis mer


Beregn din ytre verdi her!

Bare skryt?

Og kalkulatoren er ikke bare ren og skjær skryt. Det kan selvfølgelig være svært morsomt å se "hva man er verdt", men kalkulatoren kan også brukes til annet enn å fortelle venner og naboer om alle dine millioner...

For eksempel kan du bruke den til...

  • å få en idé om hvordan din fremtidige økonomi ser ut – er du opp i årene, bør summen gjerne være i ”pen pluss”.
  • å få en formening om dine forsikringer er tilstrekkelige. Dekker forsikringen om din dyre eiendeler forsvinner eller brenner opp?
  • å sjekke om du sparer nok opp til fremtiden? Eller går for mye til forbruk?
  • å fortelle banken hva du er verdt - slik at de kanskje gir deg bedre lånebetingelser...

Lille hjelper

I kalkulatoren har vi flere ganger lenket til en rekke hjelpemidler. Du kan finne både andre kalkulatorer på DinSide, og eksterne sider, som kan hjelpe deg med beregne verdien av eksempelvis din bolig, din båt, din bil og ditt innbo.

En rekke av spørsmålene du skal svare på, må du selvsagt sjekke selv. Dersom du ikke finner et nøyaktig fasitsvar, bør du gi et anslag etter beste evne. Og for skeptikerne: Nei, dette er selvfølgelig ikke et eksakt verktøy - men like fullt en modell som kan gi deg en god og overordnet oversikt over dine verdier - som du kanskje ikke før har hatt.

Sjekk hva du er verdt her!

For ordens skyld: Husk - dersom du legger inn verdien av hele boligen, hele bilen, hele aksjeporteføljen etc. - så vil verdien av dette ofte også inkludere en eventuell ektefelles verdier. Men kalkulatoren kan så klart også vise hva dere er verdt - samlet sett.

Flere morsomme og nyttige kalkulatorer: