Hvor finnes de største puppene?

Berlingske Tidende og nyhetsbyrået Ritzau mener å ha svaret på hvem som har de største puppene i Europa. Men det er viktig å huske på at du ikke skal tro blindt på alt du leser i avisen.

Stor undersøkelse

Ifølge den danske avisen Berlingske Tidende og nyhetsbyrået Ritzau har kvinner i Storbritannia de største brystene i Europa - og danske kvinner skal angivelig ha besatt andreplassen.

Dette skrev Berlingske Tidende i går. Og viser til en undersøkelse foretatt av undertøysfirmaet Triumph.

- Dette er bare tull, vi har overhodet ikke laget en slik undersøkelse, og håper at avisene raskt piller denne saken av, sier informasjonssjef for Triump International i Danmark, Sofie Lindahl-Jessen, til DinSide.

Med andre ord kan det være lurt å være kritisk til ting man leser. Selv velrennomerede kilder og aviser kan altså ta feil. Det gjelder selvsagt også mailer man får fra afrikanske konger, og reklamer fra pengegriske firmaer, men dette er vi opplært til å være skeptisk til. Det som står i avisene er liksom sant.

Først og sist

Nå er leserne nok spente på å høre hva den ikke-eksisterende undersøkelsen konkluderer med - og det vil vi da gjerne dele med dere:

Uoffisiell størrelses-statistikk

Hvilken størrelse bruker du (bare kvinner kan svare)? (Avsluttet)
Større enn D(33%) 149
B(21%) 96
C(19%) 86
D(18%) 80
A(10%) 45
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


For halvparten av de britiske kvinnene bruker nemlig minst størrelse D, når de kjøper en BH - noe som altså skal gi dem førsteplassen i denne sammenhengen.

De neststørste BH-ene skal da de danske kvinnene ha kjøpt. Her bruker halvparten størrelse D eller mer - og de nederlandske kvinnene inntar en tredjeplass med 36 prosent D-skåler.

Italienske kvinner havner på sisteplassen (eller førsteplassen, om man vil) - her finnes nemlig de minste størrelsene. 68 prosent kjøper "bare" en B-skål...

Berlingske Tidende og Ritzau viser videre til den skotske avisen Daily Record. Også denne har tydeligvis gått fem på.

Konklusjon? Ikke tro på alt du leser :-)

Mer om feilinformasjon: