Hvem stryker på strykejerntesten?

En miniduell for de spesielt interesserte, som vil ha rene, hvite skjorter, krøllfrie med et strykejern til en konkurransedyktig pris. Hvem vinner, og hvem stryker, på strykejerntesten?


Runde 1: Utvalg

På Lefdal.com fant vi 15 strykejern. På Elkjøp.no fant vi 11. Ett poeng til Lefdal.

Lefdal - Elkjøp: 1 - 0.

Runde 2: Prisforskjeller

Alle de 11 strykejernene som finnes på Elkjøp er også til salgs på Lefdal. Av 11 strykejern var seks billigst på Lefdal. Fem var billigst på Elkjøp. Lefdal går av med seieren i denne runden også.

Lefdal - Elkjøp: 2 - 0.

Dette strykejernet fra Philips var dobbelt så dyrt på Lefdal, som hos storebror Elkjøp. Men hvem vinner den store strykejerntesten? Faksimile fra Lefdal.com
Dette strykejernet fra Philips var dobbelt så dyrt på Lefdal, som hos storebror Elkjøp. Men hvem vinner den store strykejerntesten? Faksimile fra Lefdal.com Vis mer


Runde 3: Totalpris

Skulle en kjøpt alle 11 strykejernene på Elkjøp ville en betalt 9.002 kroner. For de samme 11 strykejernene må en utmed 9.497 kroner for på Lefdal. Ett poeng til Elkjøp.

Lefdal - Elkjøp: 2 - 1.

Runde 4: Nytteverdi av prisforskjell

Der prisen er lavest hos Lefdal, ligger den stort sett et par kroner under Elkjøp. Når prisen er billigst på Elkjøp er det mye mer å spare. Ett poeng til Elkjøp.

Lefdal - Elkjøp: 2 - 2.

Runde 5: Det billigste strykejernet

Det billigste strykejernet koster 79 kroner på Lefdal og 149 kroner på Elkjøp. Ett poeng til Lefdal.

Lefdal - Elkjøp: 3 - 2.

Ta meg til:
Strykejern på Elkjøp
Strykejern på Lefdal