Hva koster spillnyhetene?

Det finnes PC-spill for enhver smak. Mye kan sies om bortkastet tid og fordummende og hjernedød underholdning, men det er et faktum at stadig flere kjøper dataspill.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Vi har sjekket online-prisene på de mest populære spillene til PCen din. Til tross for stive fraktgebyrer, kommer den svenske online butikken Ginza best ut.

De nyeste spillene er gjerne svært så dyre. Men sjekker du litt rundt kan det være penger å spare
De nyeste spillene er gjerne svært så dyre. Men sjekker du litt rundt kan det være penger å spare Vis mer

Butikker med norske priser

DinSides spill tester vi de nyeste spillene som kommer ut på markedet - slik at du lettere kan finne frem i jungelen av PC-spill. Med kommentarer, tester og bilder forsøker vi å gjøre valget av spill litt enklere.

Nå har vi også sjekket ut fire norske og en svensk nettbutikk i jakten på de beste prisene.

· Zailor
· Spaceworld
· AkersMic
· BestBuy
· Ginza

Opp til 65 kroner i differanse

Det lønner seg å shoppe rundt. I de fem nettbutikkene var differansen hele 65 kroner, ikke voldsomt mye, men likevel en pen liten sum.

Vi sjekket også Coshopper. Der fant vi bare to av sju titler, men de var til gjengjeld markant billigere.

Den norske nettbutikken Bestbuy skiller seg også ut. Med hele 85 kroner i fraktgebyrer, har butikken de suverent dyreste fraktutgiftene.

Du kan også forsøke noen av shoppingagentene. Kelkoo og Sol Shopping kan hjelpe deg med å finne en rimelig pris, men du bør være klar over at ikke alle nettbutikkene er med. Her kan du lese testen vi gjorde av de norske agentene.

Bør sjekke utlandet

Vi har tidligere sjekket norske nettbutikker opp mot konkurrentene i utlandet. Konklusjonen er klar: Det kan ofte lønne seg å bestille varene utenfor Norges grenser.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Sjekk vår store test tidligere i år: Hvilke butikker er billigst