Hva koster sommermobilen?

Dine skatte og feriepenger er i faresonen når telebransjen vil kapre nye kunder. Vi har sjekket prisene på mobiltelefoner med kontantkort.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Husker du 1 krones mobilene? De glade velmaktsdagene da Telenor og NetCom sponset mobilene i hytt og pine, er dessverre forbi.

Men fortvil ikke.

Bransjen har nemlig like lyst til å kapre deg som kunde og det gir deg gunstige priser, spesielt hvis du ikke er nødt til å ha den nyeste telefonen.

Dårlig kvalitet?
Det er også slutt på den tiden da de billigste telefonene var helt elendige. De telefonene vi har sett på er helt greie modeller, men litt tyngre og ikke fullt så avanserte som de nyeste utgavene.

Utseendemessig synes vi f.eks. at Siemens M-30 er ganske kul - du slipper mao. å drasse rundt på en murstein selv om du velger kontantkort. Du finner bilder av telefonene til høyre.

I denne artikkelen har vi sammenlignet prisene på mobiltelefoner med kontantkort, resultatene finner du ved å trykke på lenkene til høyre.

Dyrt og tungvint med kontantkort

Det er ingen tvil om at det kan bli rådyrt å velge kontantkort, i stedet for et vanlig abonnement på mobilen din.

Vet du ikke om du skal velge kontantkort eller abonnement? Med vår unike Mobiltelefonkalkulator ser du enkelt hva som passer best for deg.

Er du sikker på at du vil ringe lite, og ønsker kun å ha muligheten til å være tilgjengelig, kan likevel kontantkort være det beste valget for deg. Men pass på, tellerskrittene løper fort når du først har vent deg til å bruke mobilen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Husk også at det er rådyrt, og ikke minst tungvint å bruke kontantkorttelefoner i utlandet. Her kan du lese alt om kontantkort i utlandet.