Huskeliste for single

Her er en oversikt over ti ting single menn og kvinner trenger.

Du er jente og på vei ut på en date. Den sexy svarte kjolen sitter som et skudd, den røde forførende leppestiften er fordelt jevnt utover leppene og du føler deg vakker.

Men er det alt du trenger? Dessverre så er det ikke det…

Her er ti andre ting du som singel jente også bør huske, både når du skal ut på date og når du har invitert gutten hjem til deg.

1. Et godt bilde av deg selv. Alle har ett bilde av seg selv som så å si er perfekt - alt fra håret, til kroppen til smilet viser seg fra sin beste side. Dette er bildet du rett og slett er skikkelig fornøyd med. Nå må det henges på kjøleskapet, slik at daten din ikke kan unngå å se det. Og forhåpentligvis kommenterer han det: «Er det DEG?!»

2. Pene høyhælte sko. Det er bare å innrømme det: Du føler deg mye penere med høye hæler enn i de flate Converse-ne. Med riktige sko kan du forvandle samtlige triste og kjedelige antrekk til en sexy påkleding. Og det trenger ikke være platåsko à la 70-tallet. Hæler på bare noen få centimeter vil få deg til å gå penere og med økt selvtillitt.

Artikkelen fortsetter under annonsen

3. Eminem CD. Hva er noe av det første gutter oppsøker når de er hjemme hos en jente? Jo, CD-samlingen hennes. Og fint for deg hvis du har hyllevis med CD-er i tillegg til en full iPod, men hvis alt han finner er Celine Dion, Aretha Franklin og soundtrack-en til Bridget Jones og Fame er det mulig han får panikk. Jevn ut samlingen din med en CD eller to, som Eminem, og han vil bli lettet.

4. Vi er i 2006. Jenter kan ikke lenger belage seg på at det alltid er gutta som skal ta kontakt. Da er det viktig å ha noen gode sjekkereplikker på lager. Hva med: «Hei. Har du det kult?» eller hva med «Hetero, homo eller metro?»

5. Kald six-pack. En singel jente bør være forberedt på guttebesøk til en hver tid. Hvis du vil få gutten til å føle seg hjemme og etterlate et godt inntrykk, glem nedvasking av leiligheten og utstilling av friske blomstene. Her er det øl som gjelder! Sørg for å ha en iskald six-pack med god øl stående i kjøleskapet!

6. Baderomslesing. Det er alltid spennende å se hva den andre er opptatt av å lese. Så i stedet for å kaste alle bladene dine etter du har lest dem, legg de i en kurv ved siden av toalettet. Du trenger ikke ta helt av med Autofil og Båtmagasinet, men vurder blader som Newsweek og Cosmopolitan. Særlig sistnevnte for dette er kanskje eneste gang han er konsentrert nok til å virkelig kunne lære seg noen triks!

7. Ha et visittkort. Etter fylte 18 år er det ikke lenger kult å skrive ned navnet og telefonnummeret ditt på en serviett og gi det til mannen som ønsker å ringe deg. Dessuten er det fort gjort å taste feil hvis han på stigende rus skal lagre deg på mobiltelefonen sin. Det er nå det gjelder å ha et visittkort tilgjengelig. Hvis du ikke får dette gjennom jobben, kan du lage noen selv eller få laget noen fra et trykkeri. Det er mye større sjanser for at en sammenkrøllet serviett havner i søpla enn et visittkort.

8. Ørepropper. Det er ikke noe som er søtere enn menn som igler seg inntil deg i sengen om natten.… Bortsett fra om han snorker så mye at du ikke får et sekund med søvn. Forbered deg på mulige snorkere og alltid ha ørepropper liggende tilgjengelig på nattbordet.

9. En kamerat på hurtigtasten. Alle kvinner trenger en guttevenn som kan gi gode råd på flørting og kjærlighet. Venninner kan også gi gode råd, men det er alltid kjekt å ha en guttevenn innen nær rekkevidde også.

10. En kondom. Jenter, der vet leksa deres. Hvis du ønsker å være klar for spontan lykke, i kroppslig sammenheng, må du være forberedt på det, og ikke alltid stole på at gutten er det eller at 7-11 sjappa på veien hjem er det.

Slik finner du drømmemannen!

Men det er ikke bare jentene som må huske på mer enn bare antrekk og utseende når de skal på date.Her er ti ting du som singel gutt bør huske.

Kilde: Happenmagazine.com

 

Mozon.no, 07.07.06