Høyt på strå i hovedstaden

Hvor skal du gå og handle den dagen lottogevinsten er i boks? I Oslo finner du både det billigste og det dyreste. Vi foretrekker det siste.

Høyt på strå i hovedstaden

  1. Trendy livsstil
  2. De mest trendy klærne

Først var vi i 16395>Stavanger, deretter i 16643>Bergen, og nå sjekker vi shoppingmulighetene i Oslo.

Du kan være med å stemme på Norges beste shopping- og partyby ved å klikke 16694>her.

Hip, hippere, Fred

Vi har konsultert oss med en av de som vet aller mest om hva som til enhver tid er moderne, frisøren Fred Nilsen.

Selv handler Nilsen helst i Paris eller London, men tar seg gjerne en kikkerunde her hjemme for å se hvordan de norske butikkene henger med, og hva som er tilgjengelig her.

- Fordelen med å handle i utlandet er at man får de nye trendy klærne lenge før de kommer hit til landet og selvfølgelig at det er et mye bedre utvalg, forteller Nilsen.

Når det gjelder hva som er populært blant de pengesterke akkurat nå sier han:

- Det skal være helt strøkent. Det vil si elegant og enkelt, både når det gjelder klær, møbler, biler og klokker. Bilene for eksempel skal ikke være prangende. Enkelte biler kan være stilige i Monaco, men blir veldig fort harry her hjemme.

90-tallet: Mannens tiår

Fred Nilsen har sett en kraftig utvikling på 90-tallet i forhold til tidligere år når det gjelder menns forhold til skjønhet og utseende.

- Mange menn går nå både til hudpleie og kosmetolog; gutta skal ha vokset brystkasse. Menn kan nå gå i merkeklær og ose luksus uten at dette blir misoppfattet. Jeg som frisør ser jo også dette tydelig ved at menn har begynt å kjøpe produkter hos frisører og bruker det. Før ble det ansett som litt harry blant gutta.