Våre flinke rapportører er svært aktive - og noen selvsagt mer enn andre... <i>Foto: Per Ervland.</i>
Våre flinke rapportører er svært aktive - og noen selvsagt mer enn andre... Foto: Per Ervland.Vis mer

Høstens bensinvinnere

Igjen hedrer vi våre flinke bensinrapportører - som er med på å gi oss alle billigere bensin.

To månedsvinnere

Siden vi skrev om flinke og dyktige bensinrapportører sist, har det gått to måneder. Vi samler opp på den siste statistikken og kan nå kåre vinnerne fra de siste to månedene.

De heldige - og ikke minst flinke - rapportørene vinner et årsabonnement på bilbladet Autofil. Abonnementet er sponset av både DinSide og Autofil.

Vi har en idé om at jo flere som rapporterer priser, jo mer konkurranse vil det bli mellom kjedene og stasjonene. Og med økt konkurranse kommer lavere priser til forbrukerne.

I tillegg gjør jo prislistene det lettere for den enkelte bilisten å velge den stasjonen i nærheten som har den beste prisen!

Her kan du se dagens bensin- og dieselpriser.

Høstens vinnere

Som våre flittigste rapportører i oktober og november måned, har vi:

Oktober måned: Roger Fallås
Og, igjen:
November måned: Roger Fallås

Roger er, som de fleste bensinrapportørene nok vet, en av de aller flittigste rapportørene her på DinSide. Disse to månedene har han nesten rukket å gi oss 1.500 unike prisrapporteringer. Da han har vunnet mange ganger før, er hans ønske at vi alltid gir premien videre til nestemann på listen - som vel og merke ikke før har vunnet før.

Dermed er to blad-premier på vei til to heldige vinnere, Arnstein Bostad og Jan Lund Knapkoien. Gratulerer med det!

NB. Vi gjør oppmerksom på at vinneren kåres ut fra "unike rapporteringer". Det vil si, hvis man legger flere like priser inn i løpet av dagen, teller dette bare for én.

Og en annen litt viktig melding fra redaksjonen: Sørg for at du legger inn kontaktinformasjon om deg selv. Hvis ikke vi har en mailadresse eller et telefonnummer, blir det vanskelig å kontakte deg om du skulle vinne premien en gang.

Flere rapporterte priser!

Totalt er det i løpet av disse to høstmåneder blitt innrapportert nesten 10.000 priser på bensin og diesel. Og det har heldigvis vært fremgang i aktiviteten, for i forhold til samme periode i fjor, har antall innrapporteringer gått opp med ti prosent.

Det synes vi er flott - og hermed sender vi en takk til alle som - ofte - eller engang imellom - gir oss bensin- og dieselprisene.

Vil du hjelpe til?

Er du ikke rapportør fra før, men ønsker å hjelpe og få muligheten til å vinne den månedlige premien, registrerer du deg her:

Registrering for nye rapportører.

Du velger brukernavn og passord, samt de stasjonene du vil rapportere fra, og får en egen rapportside i løpet av ett minutt. Du kan også sende bensinpriser rett inn i vår database og ut på internett ved hjelp av en sms-melding.

Når brukerne logger seg inn på rapporteringssiden, vil de få denne forklaringen på hvordan de kan rapportere via SMS:

    Du kan også rapportere priser via sms-meldinger fra mobiltelefonen din. Hver stasjon har en unik kode som består av to tegn. Denne koden ser du nedenfor. Du skriver en melding som begynner med "DS B" for oktan 95 eller "DS D" for diesel og sender den til 1986.

    For eksempel har Jet-stasjonen i Osloveien 21 på Hønefoss koden AW. Om du kjører forbi og observerer at Jet-stasjonen tar 8,24 kroner for en liter 95 oktan, sender du meldingen DS B AW 8,24 til telefonnummer 1986. Kostnaden for meldingen avhenger av sms-prisen hos din mobilleverandør.

    Vil du rapportere flere stasjoner i samme melding, så bare føy dem på: DS B AW 8,24 BM 8,31 DF 8,74 (De to siste er prisene for Essostasjonen i Røakrysset i Oslo og Essostasjonen på Vik i Hole).

    Selve internettsidene oppdateres hvert 10. minutt, og da vises også de nye prisene.

Hvis du allerede er registrert som rapportør:

Innlogging til bensinprisdesken.

Les mer om drivstoff: