Homo eller hetero?

Helt ærlig nå: Følger øynene mest etter gutterumper eller jenterumper? Ta homo-testen her:

Heterofile menn skal like fotball, øl og damer. I den rekkefølgen. Ellers er du, tja.. homo?

I 2006 trenger vi heldigvis ikke å oppfylle alle de gamle stereotypiene om hva som er et ekte mannfolk eller en snerten snelle. H-ordet og L-ordet er blitt mindre farlig de fleste steder, og spesielt for jentene er det nå mer akseptert å være litt på skeiva om man vil.

Men det er slett ikke alle som er helt skråsikre på sin egen seksualitet. Er jeg homo om jeg liker bilder av nakne menn? Og er jeg lesbisk om jeg kysser en annen jente?

Svaret vet du vel best selv, men om du trenger en pekepinn kan vi anbefale denne testen som ligger på nettsidene til svenske Expressen:

En test for alt
Er du Angelina eller Jennifer? Hvor sjenert er du? Og er du shopping-gal? Alt dette og mer til kan du nå få svar på med en enkel test.

Om du digger tester på alt mellom himmel og jord, bør du ta en kikk på test-sidene til Side 2. Her får du svar på spørsmålene ovenfor, i tillegg til andre viktige problemstillinger som "Hvem er du i South Park?" eller "Hvor god er du i senga?".

På sidene til SOL.no finner du også en samleside med linker til all verdens web-tester. På toppen akkurat nå er den store drikke-testen, og lenger ned på siden finner du også linken til en hjemmeside hvor du kan lage dine egne webtester. Svar løs!

 
Først opprettet 05.05.2006
Sist redigert 21.09.2007