H&M med ny designkolleksjon

Den svenske kleskjeden slår til igjen, med nok en eksklusiv designerkolleksjon, vi faktisk har råd til å kjøpe. Neste uke er Viktor & Rolf for H&M-klær til under tusenlappen i butikkene.

Fra Viktor & Rolfs egen visning i sommer: Med gitter foran gluggene. <i>Foto: All Over Press.</i> Foto: All Over Press
Fra Viktor & Rolfs egen visning i sommer: Med gitter foran gluggene. Foto: All Over Press. Foto: All Over Press Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Merkenavn til under tusenlappen

Den nederlandske designduoen Viktor & Rolf er kjent for sin ikke-akkurat-klassiske stil. De snur opp ned på de fleste konvensjoner. De har sendt modeller ut på catwalken med klær som ser ut som om de er tatt på feil vei - og i deres flaggskip i Milano er alt interiøret satt inn opp ned.

Viktor og Rolfs siste kolleksjon så modeller med visirlignende masker, som om de var på vei ut i krigen, og de skapte uventet overskrifter i reiseredaksjoner landet rundt, da deres granat-formete parfyme "Flowerbomb" en kort periode ble konfiskert i sikkerhetskontroller på flyplassene.

De to rebellenes kolleksjon for H&M preges av noe (ihvertfall tilsynelatende) mer fredelig: Kjærlighet. Viktor & Rolf "hjerter" H&M.

Her kan du se om du kan bli forelsket i klærene.

Foto: Andreas Larsson
Foto: Andreas Larsson Vis mer


Kjærlighet uten grenser

Hjertene går igjen i små detaljer, på knapper og beltespenner, og det er lett å bli forelsket. Materialene er laget i rene stoffer og naturmaterialer, ull og bomull, silke og angora.

Kolleksjonen, som inkluderer 35 ulike plagg for henne og 25 for ham, blir å få kjøpt i 250 utvalgte Hennes & Mauritz-butikker - på verdensbasis - fra 9. november.

Du får kjøpt kolleksjonen i følgende H&M-butikker:

Oslo: Stenersensgate, Bogstadveien, Nedre Slottsgate, Stortorget, Strømmen Storsenter, Oslo City, CC Vest
Bærum: Sandvika
Ski: Ski Storsenter
Gjøvik: CC Mart'n
Tønsberg:Farmandstredet
Kristiansand: Slottsquartalet Senter
Sandnes: Kvadrat Kjøpesenter
Stavanger: Stavanger Storsenter
Bergen: Galleriet, Lagunen Senter
Trondheim: Trondheim Torg, Solsiden Kjøpesenter
Tromsø: Nerstranda Senter

Tips: De to foregående gangene har Hennes & Mauritz' designkolleksjoner ført til kaotiske tilstander i butikkene, og ribbete stativer få timer etter lansering. Handler du på nett, slipper du spisse albuer og sinte tilbudsjegere - og sjansen er mye større for at du får fatt i din størrelse. Kolleksjonen kommer til nettbutikkene 13. november.