Hjelpemidler

Disse tingene skal gjøre det vi selv ikke gidder å ta oss av, altså det meste. De skal også gjøre hverdagen lettere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon


1: Hushjelp. Dette er den ultimate julegave til mannen. En dame som sponser deg med hushjelp kan være et godt koneemne. Hjelp til gulvvask, støvsuging, oppvask og matlaging et par timer i uka - det høres flott ut? Regn med 200 - 300 kroner timen.

2. Automatisk støvsuger. Våre bønner ble hørt da støvsugeren som suger av seg selv ble lansert. Electrolux Trilobite er navnet. Den suger muligens ikke like grundig overalt, men vi slipper å gjøre det. Prisen er rundt 14.000 kroner.

3: Oppvaskmaskin. Og får du ikke hushjelp, kan oppvaskmaskinen være en trøst. Glemt er grimme timer over oppvaskkummen og klissent oppvaskvann over hele kjøkkenet. Fei i stedet varene inn i maskinen og trykk på knappen. Maskinene koster fra 3.000 til 10.000 kroner.

4: Klippekort på skjortevask/-stryking. For de som ikke får dette som frynsegode fra arbeidsgiveren. Vi har andre ting å gjøre enn å slite med ulydige skjorter og bukser med trippel press. Vi unngår også at den heftige partyskjorta blir rosa i vaskemaskinen. Regn med 50 - 100 kroner per klipp.

5. Klippekort på hundelufting. Å stå opp klokka seks for å lufta bikkja før vi går på jobb? Uaktuelt. I stedet vil ha profesjonelle til å ta seg saken. 75 - 100 kroner per time hos Dogwalking i Oslo.

6: Brus-/ølautomat. Det sier seg selv. Vi kan ikke gå til kjøkkenet for å hente drikkevarene. De skal komme ut av en lysende automat i selve stua, strategisk plassert ved siden av TV-stolen. Husk potetgullholderen. 5 - 10.000 kroner.

7: Jukeboks. Ufattelig stilig, sa vi første gang vi så en ekte Wurlitzer jukeboks. Vi vil gjerne ha en hjemme, en evighetsmaskin for fet musikk. Glem ikke noen plater med klinelåter - til nachsspielene. Nypriser fra 15.000 kroner og oppover.

8: Espressomaskin. Stilfullt er det, men viktigst er at kaffen er så god. Du kan ikke bare lage espresso, men også cappucino og deilig cafe au lait. Bra til å imponere damene med. Fås fra 1.000 til 8.000 kroner.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!