Hjelpemidler

Disse tingene skal gjøre det vi selv ikke gidder å ta oss av, altså det meste. De skal også gjøre hverdagen lettere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon


 • 1: Elektrisk nesehårsklipper. Ikke særlig sexy, men alternativet er verre om mannen er i -30-åra og oppover.

  Pris: Fra 150 for de billige som lugger – mer for de som fungerer bra.

 • 2: Hushjelp. Dette er den ultimate julegave til mannen. En dame som sponser deg med hushjelp kan være et godt koneemne.

  Hjelp til gulvvask, støvsuging, oppvask og matlaging et par timer i uka - det høres flott ut? Regn med 200 - 300 kroner timen.

 • 3: Oppvaskmaskin. Får du ikke hushjelp er oppvaskmaskinen en god trøst. Glemt er grimme timer over oppvaskkummen og klissent oppvaskvann over hele kjøkkenet. Fei i stedet varene inn i maskinen og trykk på knappen. Maskinene koster fra 3.000 til 10.000 kroner.
 • 4: Klippekort på skjortevask/-stryking. For de som ikke får dette som frynsegode fra arbeidsgiveren. Vi har andre ting å gjøre enn å slite med ulydige skjorter og bukser med trippel press. Vi unngår også at den heftige partyskjorta blir rosa i vaskemaskinen. Regn med 50 - 100 kroner per klipp.
 • 5. Klippekort på hundelufting. Å stå opp klokka seks for å lufta bikkja før vi går på jobb? Uaktuelt. I stedet vil ha profesjonelle til å ta seg saken. 75 - 100 kroner per time hos Dogwalking i Oslo.
 • 6: Brus-/ølautomat. Det sier seg selv. Vi kan ikke gå til kjøkkenet for å hente drikkevarene. De skal komme ut av en lysende automat i selve stua, strategisk plassert ved siden av TV-stolen. Husk potetgullholderen. 5 - 10.000 kroner.
 • 7: Jukeboks. Ufattelig stilig, sa vi første gang vi så en ekte Wurlitzer jukeboks. Vi vil gjerne ha en hjemme, en evighetsmaskin for fet musikk. Glem ikke noen plater med klinelåter - til nachsspielene. Men det er dyrt. Nypriser fra 15.000 kroner og oppover.
 • 8: Espressomaskin. Stilfullt er det, men viktigst er at kaffen er så god. Du kan ikke bare lage espresso, men også cappucino og deilig cafe au lait. Bra til å imponere damene med. Fås fra 1.000 til 8.000 kroner.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!