Hjelpemidler og denslags

Tingene skal ha sin klare oppgave - å gjøre det vi selv ikke gidder å ta oss av.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Hjemmet bør ellers være nips-fri sone. Vi liker ikke unødvendige pyntegjenstander. Slanke rene linjer, stål, skinn og betong er det vi foretrekker. Glad-furu er helt ut.

Hjelpemidler og denslags

1: Hushjelp. Dette er den ultimate julegave til mannen. En dame som sponser deg med hushjelp kan være et godt koneemne. Hjelp til gulvvask, støvsuging, oppvask og matlaging et par timer i uka - det høres flott ut? Regn med 250 - 300 kroner timen.

2: Oppvaskmaskin. Og får du ikke hushjelp, kan oppvaskmaskinen være en trøst. Glemt er grimme timer over oppvaskkummen og klissent oppvaskvann over hele kjøkkenet. Fei i stedet varene inn i maskinen og trykk på knappen. Maskinene koster fra 3.000 til 10.000 kroner.

3: Espressomaskin. Stilfullt er det, men viktigst er at kaffen er så god. Du kan ikke bare lage espresso, men også cappucino og deilig cafe au lait. Bra til å imponere damene med. Fås fra 1.000 til 8.000 kroner.

4: Klippekort til slike som stryker og vasker skjorter. For de som ikke får hushjelp. Ikke sant - vi har andre ting å gjøre enn å slite med ulydige skjorter og bukser med trippel press. Vi unngår også at den heftige partyskjorta blir rosa i vaskemaskinen.

5: Designermøbler. Vi har vinket farvel til glad-furu. I stedet: Hvilestoler fra Le Corbusier, lamper fra Philippe Starck, sofaer fra Erik Jørgensen og stoler fra Arne Jacobsen. Design koster; fra 20 - 50.000 kroner alt etter hva du skal ha.

Artikkelen fortsetter under annonsen

6: Brus-/ølautomat. Det sier seg selv. Vi kan ikke gå til kjøkkenet for å hente drikkevarene. De skal komme ut av en lysende automat i selve stua, strategisk plassert ved siden av TV-stolen. Husk potetgullholderen.

7: Flipperspill. Ved siden av denne skal flipperspillet stå. Alle våre barndoms drømmer om gratis spill blir oppfylt. Spillet kan eventuelt stå i et annet rom, for husfredens skyld.

8: Jukeboks. Ufattelig stilig, sa vi første gang vi så en ekte Wurlitzer jukeboks. Vi vil gjerne ha en hjemme, en evighetsmaskin for fet musikk. Glem ikke noen plater med klinelåter - til nachsspielene. Nypriser fra 15.000 kroner og oppover.

Tenk det humøret vi blir i da.