Hermegåsa, hermegåsa

NetCom gjør narr av Telenor i ny internvideo. Nå spres den på YouTube.

Publisert
Sist oppdatert

Hermegåsa, hermegåsa. Noen mener at kopiering er det største komplementet en kan få. Andre irriterer seg grenseløst.

Spar tusener med familiemobil

NetCom laget ironisk video til internt bruk, som viser hvordan Telenor "hermer" etter NetComs nye produkter. To NetCom-ansatte drar så til Telenor på Fornebu, sammen med gåsen "Herme".
Se videoen lenger ned i artikkelen

DinSides mobilkalkulator

- Uskyldig moro

De to konkurrentene har så mange like abonnementer at det er vanskelig å velge. <i>Illustrasjon: Per Ervland</i>
De to konkurrentene har så mange like abonnementer at det er vanskelig å velge. Illustrasjon: Per Ervland Vis mer


- Hermegåsa er vår, den er laget for intern bruk, bekrefter Øyvind Vederhus, kommunikasjonsrådgiver i NetCom til DinSide.

NetCom har foreløpig ikke fått noen reaksjoner fra Telenor på at Hermegåsa-videoen har havnet på YouTube. - Vi regner med og tror at Telenor ikke ser på den som noe annet enn en uskyldig spøk.

- Vi regner med at Telenor også ser på det som morsomt, det var i hvert fall de reaksjonene vi ble møtt med da vi var der ute.

- Det kunne likegodt vært oss

Atle Lessum, informasjonssjef i Telenorm var der da NetCom kom på besøk med hermegåsen. - Dette her tar vi med et smil. Jeg var inne og så på videoen nå, sier Lessum til DinSide.

- Det er lenge siden den ble laget, omtrent på den tiden da vi laget Fri Familie, og NetCom gjorde et poeng at vi kom etter dem med en slik tjeneste.

Når det er sagt, presiserer Lessum at det kunne like godt ha vært omvendt. - A-mobil hadde en oversikt over "hvem var først" med 10 ulike nyheter. Der slo Telenor NetCom. Så på mange måter kan vi dukke opp i Nydalen med en gås, men vi ser om vi kan finne på noe annet, ler Lessum.

Han legger til et lite kuriosa til slutt, - Denne uken relanserer vi djuice Nonstop et abonnement for ekstrem-sms-ere, og inkluderer Messenger i prisen. Vi hører rykter om at NetCom har planer om et lignende abonnement....

Her er hermegåsavideoenVi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer