0.facebook.com er en egen tjensete som tilbyr gratis mobilsurfing på Facebook. Foto: Colourbox.com
0.facebook.com er en egen tjensete som tilbyr gratis mobilsurfing på Facebook. Foto: Colourbox.com Vis mer

Her sjekker du Facebook gratis

Nettstedet har gjort egne avtaler i enkelte land.

Publisert
Sist oppdatert

Facebook har inngått et samarbeid med 50 mobilopreatører for at du skal kunne surfe gratis fra mobilen.

Men les videre før du går bananas med mobiltelefonen i utlandet. Surfing med mobiltelefonen i utlandet kan gi en sjokkregning dersom du ikke vet hva du gjør.

Du skal være spesielt oppmerksom dersom du skal langt av gårde i ferien. Noen steder i verden tar de opp til 200 kroner per megabyte du laster ned med mobiltelefonen.

Derfor er det gledelig at Facebook nå har startet et samarbeid med mobiloperatører for at du skal slippe å betale for å oppdatere satusen din i ny og ne.

Her er det gratis

Listen over land som til nå kan tilby gratissurfingen, inneholder reisemål som nok er vel eksotiske for en del av oss, men merk for eksempel at populære ferieland som Bulgaria, Hellas og Tyrkia er med på listen.

Nedenfor ser du en oversikt over hvilke land og hvilke mobiloperatører som tilbyr gratis Facebook-bruk med mobiltelefonen:

Her sjekker du Facebook gratis


NB! Merk deg at du må bruke adressen 0.facebook.com i browseren på mobiltelefonen din for å få tilgang til gratissurfingen. Videre må du være sikker på at du er koblet opp mot et av de mobilselskapene som står oppført i listen over, for å få tilgang til tjenesten. Du får beskjed dersom du ikke har tilgang til tjenesten, så det er bare å forsøke.

Avhenger av abonnementet ditt

Om du har mulighet til å koble deg opp til akkurat den operatøren som står i listen, avghenger dessverre også av hvilken mobiloperatør du bruker her hjemme, men du kan være heldig.

Skal du for eksempel til Tyrkia i sommer, kan du bruke 0.facebook.com med mobiloperatøren Vodafone. Denne skal ifølge mobiloperatørenes lister være tilgjengelig både med Telenors og Netcoms mobilnett.

Facebook uten bilder

For at 0.facebook.com skal være raskt tilgjengelig og kreve lite datatrafikk, har du ikke umiddelbar tilgang til bider med denne versjonen, men det vil være mulig å klikke seg videre til bilder dersom du ønsker det. Da betaler du imidlertid for trafikken.

Les mer om 0.facebook.com på Facebooks egne sider.

Denne artikkelen er tidligere publisert på DinSide

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer