En del utsalg har bedre utvalg på nett enn i de enkelte butikkene. Foto: Per Ervland
En del utsalg har bedre utvalg på nett enn i de enkelte butikkene. Foto: Per ErvlandVis mer

Her handler du uten kø

Hvorfor ikke ta julehandelen akkurat nå? Vi gir deg en oversikt over norske nettbutikker som leverer til jul.

Netthandelen øker stadig i Norge, og vi i DinSide skjønner hvorfor. Hvis du vet hva du skal ha, er det lettvint, praktisk - og ofte billigere - å ta shoppingrunden på internett. Det eneste du må passe på, er å gjøre det i god tid før jul. Det er med andre ord på tide å begynne.

Nettbutikken som knuser konkurrentene!

Men kanskje har du ikke fullstendig oversikt over hva som finnes der ute, og hvor du får tak i de beste tilbudene? Nedenfor gir vi deg en stor oversikt over norske nettbutikker i ulike sjangre. Om du ikke skal handle, kan du kanskje snappe opp noen nye gaveideer?

Trenger du inspirasjon? Her er årets julegaver!

Her finner du nettbutikkene:

Elektronikk og data

Klær, sko og sportsutstyr

Lesestoff og leker

Musikk og film

Møbler, interiør og kjøkken

Reiser og opplevelser

Smarte leveringstriks

Vi har to smarte råd til deg som skal handle julegaver på nett. For det første: I travle førjulstider er det fint å kunne benytte seg av Post-i-butikk. Posten har også en tjeneste der du kan bli varslet på SMS når pakken er klar til å hentes.

Du kan også be om at pakken sendes direkte til mottaker, dersom du ikke har anledning til å levere personlig. Da slipper du dobbel porto! Noen nettbutikker pakker attpåtil inn pakken for deg! Det kan eventuelt være fint å gi beskjed på forhånd, om at det er julepresanger som ankommer, slik at mottaker ikke pakker opp gaven på forhånd.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Posten har kåret årets beste nettbutikker

Har vi glemt din favorittbutikk? Tips oss på okonomi@dinside.no