Her fyller du juletanken

Det er mange kroner å spare på å følge med.

Skal du fylle opp tanken før jul, kan vi fortelle deg hvor det lønner seg å dra. Med hjelp fra våre trofaste bensin- og dieselagenter kan vi fortsatt gi deg Norges mest komplette bensin- og dieselprisoversikt.

Fallende oljepriser gjør at vi i flere uker igjen har sett 9-tallet på mange av pumpene. En stund lå billigste stasjon på 8,70 kroner per liter, men nå har drivstoffprisene steget noe igjen.

De siste bensin- og dieselprisene finner du alltid ved å trykke på lenkene nedenfor. Her kan du velge mellom å se prisene i hele landet, vestlandet, Trøndelag & Nord-Norge, eller på østlandet.

I dag er det Trondheim som leder an på bensintoppen i Norge med 9,09 kroner per liter hos Esso i Sandmokrysset.


Merk at prisene kan ha endret seg allerede når du leser denne artikkelen. Derfor anbefaler vi å klikke på lenkene under for å se hvilke stasjoner som er billigst akkkurat nå.

Gå rett til alle bensinprisene

Gå rett til alle dieselprisene

Slik rapporteres prisene

DinSides bensin- og dieselprisliste samles inn av en lang rekke frivillige rapportører. Rapportørene legger prisene direkte inn i våre database døgnet rundt.Prisene vil synes i prislisten 24 timer fra de kommer inn til oss. I helgene synes prisene lenger: Priser rapportert fredag og lørdag ligger ute frem til natt til mandag.

Vi samler inn pumpeprisen for 95 oktan blyfri bensin, altså den prisen du betaler om du ikke har kort eller avtaler med stasjonen.

I perioder med lokal priskrig kan stasjonene endre priser flere ganger om dagen. Vi garanterer derfor ikke at den prisen våre rapportører har notert gjelder når du kommer frem til stasjonen.

Prøv kalkulatoren: Lønner det seg å kjøre til billigste stasjon?

Finner du ikke din stasjon? Slik kan du være med og rapportere