Vi guider deg til den billigste bensinen. Foto: Per Ervland
Vi guider deg til den billigste bensinen. Foto: Per ErvlandVis mer

Her fyller du før helga

Sjekk hvor det er billigst bensin akkurat nå.

Skal du fylle opp tanken i helga, kan vi fortelle deg hvor det lønner seg å dra. Med hjelp fra våre trofaste bensin- og dieselagenter kan vi fortsatt gi deg Norges mest komplette bensin- og dieselprisoversikt.

Fallende oljepriser gjør at vi igjen har sett 9-tallet på mange av pumpene over en lengre periode.

De siste bensin- og dieselprisene finner du alltid ved å trykke på lenkene nedenfor. Her kan du velge mellom å se prisene i hele landet, vestlandet, Trøndelag & Nord-Norge, eller på østlandet.

Gå rett til alle bensinprisene

Gå rett til alle dieselprisene

Tips: Bokmerk denne siden, så har du alltid rask tilgang til de siste innrapporterte prisene.

Slik rapporteres prisene

DinSides bensin- og dieselprisliste samles inn av en lang rekke frivillige rapportører. Rapportørene legger prisene direkte inn i våre database døgnet rundt.Prisene vil synes i prislisten 24 timer fra de kommer inn til oss. I helgene synes prisene lenger: Priser rapportert fredag og lørdag ligger ute frem til natt til mandag.

Vi samler inn pumpeprisen for 95 oktan blyfri bensin, altså den prisen du betaler om du ikke har kort eller avtaler med stasjonen.

I perioder med lokal priskrig kan stasjonene endre priser flere ganger om dagen. Vi garanterer derfor ikke at den prisen våre rapportører har notert gjelder når du kommer frem til stasjonen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Prøv kalkulatoren: Lønner det seg å kjøre til billigste stasjon?

Finner du ikke din stasjon? Slik kan du være med og rapportere