Her finner du tilbudene

Littbilligere.no samler rabattene på ett sted.

Litt billigere samler rabattene for deg. Husk og å sammenlikne priser når du handler på nett.
Litt billigere samler rabattene for deg. Husk og å sammenlikne priser når du handler på nett. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Er du glad i å handle på nettet, er du ikke alene. Nordmenn netthandler for flere milliarder før jul, og vil du sikre deg en god deal bør du derfor holde utkikk etter tilbud som kan gjøre kjøpet enda bedre.

Men det er ikke bare enkelt å holde oversikt over alle tilbudene. På nettsiden Littbilligere.no har de derfor samlet alle rabattene for deg. Rabattkodene finnes på alt fra elektronikk og klær, til hotellovernattinger.

>> Ikke alle tilbud er like gode

Samler rabattene

For å få rabatt i en nettbutikk benytter nettstedet seg gjerne av en egen rabattkode, som kan gi deg ulike fordeler når du handler på nettet.

Som regel utgjør rabatten en prosentsats av den totale ordreverdien, for eksempel fem, ti eller 25 prosent. En annen vanlig rabatt er at du får gratis frakt.

Det er disse rabattene som er samlet på nettsiden Littbilligere.no.

– Hvis du vil spare penger på alle dine nettkjøp bør du sjekke for rabattkoder før du betaler i kassen, det tar deg kun noen få minutter, sier daglig leder Dan Petter Jacobsen.

Gratis, men ikke glem å sjekke prisene

Tjenesten er gratis, og man trenger heller ikke bli medlem for å bruke nettsiden.

Har du bestemt deg for en vare, kan det altså lønne seg å sjekke etter om den aktuelle butikkene har noen tilbud du kan benytte deg av.

Samtidig er det viktig å ikke se seg blind på rabattene. Det hjelper jo lite med rabatt i en bestemt butikk, hvis de tar høyere grunnpris enn konkurrentene.

Sjekk derfor alltid om om produktet er billigere i andre nettbutikker, for eksempel ved hjelp av prisjakt.no.

Les også flere gode råd om netthandel