Her får du napp

Klarer du å sjekke opp noen på Rema 1000? Her er sommerens ti beste sjekkesteder:

Det er fredag og sol og alt som er fint. Og da kunne du kanskje også tenke deg å finne noen som du kan gå hjem og rote i laknene med?

Skal du på date i kveld? Her er tipsene som holder samtalen i gang og viser deg fra din beste side:

- Glem diskotekene, sier den danske sexologen Joan Ørting. Hun mener at du bør vende blikket bort fra de mest åpenbare sjekkestedene og heller prøve deg på andre steder hvor flørten kommer mer overraskende.

Hun foreslår konserter, fester, foredrag eller vanlige hverdagssituasjoner hvor du opplever noe sammen med andre som gode sjekkesteder.

- Men først og fremst handler det om å være åpen. Du kan få napp på gaten hvis du utstråler glede og åpenhet, og du skal ikke være redd for å si hei eller gi et smil, det koster ikke noe, sier Ørting til avisen Ekstra Bladet.

Hvilke steder passer for en sommerflørt? Her er ti av sommerens beste sjekkesteder:

1) På stranden
Fordelen med stranden er at du kan vise fram mye hud - hvis det setter deg i et fordelaktig lys. Ulempen er også mye av det samme, her kan du ikke skjule blekfet mage eller tynne ben.

2) Rema 1000
Midt mellom bleier og grillpølser kan du sette inn støtet på et intetanende offer. Butikksjekking krever litt mot, men gir ekstra poeng på sjarm og overraskelseseffekt.

3) Internett
Som å fiske i et akvarium. Det finnes millioner av potensielle flørter der ute, problemet er bare å sortere ut hvem som passer for deg. Og hvordan vet du sikkert at eva21 ikke i virkeligheten er knut55?

Hvem ønsker vel å legge ut hele sin dagbok med drømmer, fantasier og sexliv på internett? Flere enn du tror:

4) Bryllup
Sommeren er bryllupssesong, og til brylluper kommer kjekke menn i dress og brudepiker med romantikk i blikket. Legg til noen glass champagne og du skjønner tegninga.

5) Grillfest
Fordelen med vennefest er at du har lov til å prate med alle og at du allerede har fått "godkjent"-stempelet ved å bli invitert. Med detaljer som en god grillsaus eller en stilig flaskeøl får du en bra start på sjekkingen.

6) Festival
Festivalglede blir ofte til festivalfyll som ender med festivalsex i tomannsteltet. Fordelen med festivaler er at snippen blir løsere og mange hemninger forsvinner, men mange angrer senere for at de ikke tar høyde for ølbriller og kondommangel. Vi tenker først og fremst på en liten rakker som heter Chlamydia trachomatis.

- Mange treffer nye partnere på ferier og festivaler. Og mange har kanskje mer ubeskyttet sex, advarer overlegen. Les hele saken her:

7) Treningssenteret
Et treningssenter består av mennesker som stønner og svetter sammen. Det er et bra utgangspunkt for mye moro, i tillegg til at du får vurdert innpakningen på varene granske grundig før du gjør ditt trekk.

8) På jobben
Sammen med sola kommer også livsglede, trangere t-skjorter og kortere skjørt til alle landets arbeidsplasser. Fordelen med jobbsjekking er at du alltids kan starte samtalen med å snakke dritt om sjefen eller kundene. Ulempen er at dere skal jobbe sammen hver dag etterpå.

9) Kunstkafé
Smarte folk liker andre smarte folk, og ingenting sier "smart" like effektivt som å rusle rundt på et galleri og nikke alvorlig mens du drikker hvitvin. Avstanden til diskotek er så stor at sjekkingen ikke blir åpenbar og pinlig.

Hvor sjekker du best?

På fest eller på nettet? Stranden eller Rema 1000? Fortell oss hvilket sted som funker best! (Avsluttet)
Grillfest(27%) 256
Internett(18%) 173
Festival(15%) 142
Jobben(9%) 88
Stranden(8%) 75
Treningssenteret(7%) 63
Rema 1000(7%) 63
Bryllup(6%) 54
Tusenfryd(3%) 31
Kunstkafé(2%) 20
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.

10) Tusenfryd
Er du voksen og singel? Ikke noe sted i landet har så stor tetthet av fraskilte foreldre med dårlig samvittighet som Tusenfryd utenfor Oslo. Lån med deg noen barn fra vennekretsen, så får du både glade venner og en effektiv samtalestart når flørtingen begynner.