Her får du billigst bensin & diesel

Med hjelp fra våre trofaste bensin- og dieselagenter gir vi deg Norges mest komplette bensin- og dieselprisoversikt. Vil du være med i kampen mot blodprisene? Vi trenger DEG som hemmelig agent!

Publisert
Sist oppdatert
De siste bensin- og dieselprisene finner du alltid ved å trykke på lenkene til høyre i denne artikkelen. Der kan du velge mellom å se prisene i hele landet, vestlandet, Trøndelag & Nord-Norge, eller på østlandet.

Som du ser har vi delt inn østlandet i to områder: Oslo og østlandet nord & øst, samt østlandet vest og sørlandet.

Slik blir du bensinagent med egen rapportside på Internett!

Vil du sette fokus på prisene i ditt nærområde? Har du utsikt til en bensinstasjon fra datamaskinen din, kjører du daglig forbi en bensinstasjon eller eier/driver du selv en bensinstasjon?

Her får du billigst bensin & diesel

Da kan også DU bidra til DinSides bensinprisliste!

Registrér deg her. Du velger brukernavn og passord, samt de stasjonene du vil rapportere fra og får en egen rapportside i løpet av ett minutt.

Hvis du allerede er registrert:


Innlogging til bensinprisdesken.

Det skal være rundt 1.200 bensinstasjoner i Norge og det er ikke mulig for DinSide å betale dem som vil samle inn priser noe. Registreringen må sees på som en kjempedugnad vi gjør sammen for å holde konkurransen oppe og prisene nede.

Ti øre kan bli en krone

Kjedene har en felles interesse av å holde et høyt prisnivå, samtidig som de ikke vil tape markedsandeler til hverandre. Det har etterhvert utkrystallisert seg en underforstått oppførsel i markedet hvor ubetjente stasjoner får ligge 10-15 øre under de andre. Esso, som ikke har kort for vanlige kunder, får ligge 10 øre under.

Hvordan kan vi som kunder bryte gjennom dette systemet, og få fart på priskonkurransen igjen? Svaret er: Ved å være mer prisbevisste. Om alle stasjoner tar 9,35 for bensinen, unntatt én, som tar 9,25, vil vi tvinge alle stasjonene til å senke prisen til 9,25 om vi bare fyller på den billigste stasjonen.

Deretter vil det være noen som føler at de av forskjellige årsaker må ligge lavere enn dette igjen. Om vi på nytt fyller bare på den billigste stasjonen, vil vi etterhvert kunne utløse nye priskriger. Det vil også være uhyre fristende for enkeltstasjoner å ligge et par øre under, om man på denne måten oppdager at man får alle kundene. Og det er det viktige poenget: Ved alltid å fylle der det er ti øre billigere, blir prisene kanskje ikke bare ti øre lavere, men én krone lavere.

(Dessuten kan selv ti øre bety noe på et års sikt. Se kalkulatoren under, og husk at sparte penger er skattefrie og at besparelsen ofte kan realiseres med minimal anstrengelse).

Slik rapporteres prisene

DinSides bensin- og dieselprisliste samles inn av en lang rekke frivillige rapportører. Rapportørene legger prisene direkte inn i våre database døgnet rundt.

Prisene vil synes i prislisten 24 timer fra de kommer inn til oss. I helgene synes prisene lenger: Priser rapportert fredag og lørdag ligger ute frem til natt til mandag.

Vi samler inn pumpeprisen for 95 oktan blyfri bensin, altså den prisen du betaler om du ikke har kort eller avtaler med stasjonen.

I perioder med lokal priskrig kan stasjonene endre priser flere ganger om dagen. Vi garanterer derfor ikke at den prisen våre rapportører har notert gjelder når du kommer frem til stasjonen.

Over bekken etter bensin

Hvor langt lønner deg seg å dra for å fylle opp tanken med billig bensin?

Vår kalkulator hjelper deg å beregne hvor mye billigere bensinen må være på en bensinstasjon som ligger et stykke unna, for at det skal lønne seg å kjøre dit for å fylle.

Prøv kalkulatoren: Lønner det seg å kjøre til billigste stasjon?

Sjekk også: Hva lønner seg? Bensin eller Diesel?


Innlogging til bensinprisdesken.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer