Foto: Colourbox.com
Foto: Colourbox.comVis mer

Her får du bensin til 8,78 kr

Man skulle tro det var januarsalg på drivstoff akkurat nå.

DinSides dyktige drivstoffrapportører tar tempen på bensin- og dieselprisene landet rundt, slik at vi kan fortelle deg hvor du tanker billigst.

Og akkurat nå kan du gjøre et ordentlig bensinkupp. Holder du til på Østlandet kan du nemlig fylle tanken for under ni kroner per liter.

Jet er billigst

To Jet-stasjoner på Østlandet tilbyr nå bensin nede på 8-tallet. Jet-stasjonen i Slemmestad i Røyken kommune tilbyr 95 blyfri for 8,78 kroner literen. En annen Jet-stasjon i Asker kommune tilbyr bensin for 8,88 kroner literen.

Det er rundt to kroner billigere enn hva folk i Trondheim må betale om de velger å fylle tanken på Esso-stasjonen i Sandmokrysset.

PRISLISTE: Bensin


Diesel til 8,88 kroner

Jet-stasjonene i Røyken og Asker ligger nå billigst an på våre prislister for diesel. Begge stasjonene tilbyr i dag diesel for 8,88 kroner literen.

I listen over dieselpriser kommer Esso i Sandmokrysset i Trondheim dårligst ut, med en dieselpris på hele 11,06 kroner per liter.

PRISLISTE: Diesel


Bli drivstoffagent

Det er dere lesere som gjør at DinSide kan tilby landets mest komplette lister over drivstoffpriser.

Har du lyst til å hjelpe oss bli enda bedre, kan du registrere deg som drivstoffrapportør. Du trenger ikke føle noe press på deg, du trenger bare å rapportere når du selv vil.

REGISTRER DEG HER: Ja, jeg vil bli rapportør!