Her er vårens heteste produkter

Storjakt etter sykler på Finn-torget.

<B>PÅ TOPP AKKURAT NÅ:</B> Sykkel, sofa, BMW og iPhone er blant de mest søkte ordene på Finn-torget. Foto: Finn.no
PÅ TOPP AKKURAT NÅ: Sykkel, sofa, BMW og iPhone er blant de mest søkte ordene på Finn-torget. Foto: Finn.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter en lang, kald og mørk vinter, er våren endelig her.

Et sikkert vårtegn er at syklene kommer frem fra garasjen, og gatabildet prydes av vintertjukke nordmenn som prøver å komme seg i form på to hjul.

Og mange er på jakt etter sykkel til en god pris. For noen uker siden testet vi sykkelen som ble markedsført som landets billligste - og vi var ikke særlig imponerte.

Men skal du ut og sykle trenger du selvsagt ikke kjøpe en flunkende ny modell. Veldig mange tyr til bruktmarked for å kjøpe seg en tohjuling.

Finn.no melder at det desidert mest søkte produktet på Finn-torget forrige uke var ... ja, du gjettet riktig: Sykkel.

Mer enn 81.000 søk ble gjort etter sykkel forrige uke. Dog er det lite sannsynlig at alle som er på jakt etter sykkel har funnet lykken på nettportalen. Det ligger nemlig bare i underkant av 2.500 sykler på Finn-torget.

– Mange tenker nok at de ikke trenger aller siste modell. På nettet kan de finne mange pent brukte sykler til en langt rimeligere pris. I butikkene er det vanlig å ha sykkelsalg om høsten, men på nettet kan man gjøre kupp nå, sier konstituert administrerende direktør Ole Ullereng i Finn-torget.

Les også: 30.000 har allerede klikket her

Oppussing og bil

Det nest mest populære søket på nettportalen er sofa, med drøyt 62.300 søk forrige uke.

Produkter til hus og hjem er forøvrig svært populært akkurat nå, fire av ti av de mest søkte produktene på Finn-torget hører hjemme i denne kategorien. De mest populære søkene i kategorien er sofa, kjøkken, sovesofa og spisestue.

Bilmerker er også blant de mest populære søkene på Finn-torget, med BMW i ledelsen, foran Volvo og Mercedes.

Populært brett

Sist, men ikke minst er Apples produkter svært populære på Finn. Det tredje mest søkte produktet er Apples telefon, iPhone.

POPULÆR: Apples nye duppedings. Foto: Marius Jørgenrud
POPULÆR: Apples nye duppedings. Foto: Marius Jørgenrud Vis mer


Litt lenger ned på listen, men fortsatt blant topp til ligger Apples mye omtalte mediebrett iPad. Interessen rundt det nye produktet har vært formidabel, selv om det ennå ikke er lansert i Norge. Og siden den europeiske lanseringen av de mye omtalte produktet er utsatt, ligger det an til at amerikanske versjoner vil fortsette å florere hos nettforhandlere og på nettmarkeder.

TEST: Apple iPad (amerikansk utgave)

Finn-rekord

Forrige uke ble det satt rekord i antallet privatannonser publisert på Finn-Torget. Mer en 33.400 annonser ble publisert, og nær 900.000 unike brukere var innom nettportalen i løpet forrige uke.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!