Her er sommertilbudene

Vi har pristestet sommertreningen på åtte treningssentre, som alle er en del av kjeder med treningssentre flere steder i landet.

Bikiniklar til sommeren

  1. Her er sommertilbudene


Det finnes selvfølgelig mange lokale sentre også, så det kan være verdt å sjekke ut de forskjellige sentrene nær deg.

Det er vanskelig å sammenligne sommertilbudene direkte, fordi treningssentrene prøver å tiltrekke seg kunder på forskjellige måter og opererer med ulik prisstruktur.

For eksempel kan du trene gratis mot å binde deg til trening de påfølgende 12 månedene, (dette kan fort bli fryktelig dyrt), noen steder selger månedskort, andre rene sommerpakker.

Noen av disse tilbudene må man skaffe seg innen utgangen av mai, så her det gjelder det å passe på.

3T
www.3t.no
Et 2 måneders kort hos 3T koster 998 kroner, og må kjøpes mellom 1. mai og 1. juli.

Vi skal på stranda i sommer. Foto: Elixia. Foto: Elixia Vis mer


Elixia
www.elixia.no
Sommerkort hos Elixia koster 550 kroner for 1 måned, og 1.000 kroner for 2 måneder. Det er ingen bindingstid på sommerkortet.

Hvis du melder deg inn nå, betaler du kun et administrasjonsgebyr på 199 kroner, og så kan du trene gratis i hele juni og hele juli, mot at du binder deg i 12 måneder. Bindingstiden er dermed fra 1. august 2006 til august 2007.

Family Sports Club
www.fsc.no
Family Sports Club sine priser varierer fra fra senter til senter, så sjekk med ditt lokale senter om de har sommertilbud.

Family Sports Club i Fredrikstad har for eksempel et sommertilbud som er åpent for alle, men som for det meste tiltrekker seg studenter, som er hjemme på ferie.

Sommerkortet koster 1.470 kroner for 3 måneder. Kjøper man et månedskort på en måned koster dette 800 kroner. De som har lyst til å trene to måneder i sommer sparer altså penger på å kjøpe sommerkortet, som er gyldig i hele 3 måneder.

Snart i bikiniform! Foto: Friskis og Svettis. Foto: Friskis og Svettis Vis mer


Friskis & Svettis
www.friskissvettis.no
Friskis & Svettis har tre typer sommerkort. Trening i 1 måned koster 500 kroner, 2 måneder koster 1.000 kroner mens 3 måneder koster 1.100 kroner.

Kortet må kjøpes før 1. august, da det bare gjelder frem til 1. september.

Nautilus Gym og bad
www.nautilusgym.no
Nautilus operer også med litt forskjellige priser fra et senter til et annet, så sjekk tilbudet på ditt lokale senter.

På Nautilus ved Tøyenbadet i Oslo, kan du trene gratis frem til august, så lenge du melder deg inn i mai. Du må være medlem i ett år fra august for å få disse gratismånedene i sommer. Nautilus lokker med det nyåpnete utendørsbassenget på Tøyenbadet, så her kan du svømme og sole deg ute, helt gratis, med dette sommertilbudet.

Puls
www.pulsnorge.no
Alle Puls-sentrene har individuelle tilbud, men de fleste har tilbud om å trene gratis i sommer mot medlemskap fra høsten av. Sjekk ditt lokale treningssenter. Noen av Puls-sentrene åpner ikke før i august.

Badeshortsen kaller. Foto: Sats. Foto: Sats Vis mer


Sats
www.sats.no
Sats tilbyr månedsmedlemskap, hvor prisen er mellom 715 og 915 kroner, avhengig av hvilket senter man melder seg inn i.
Det er verken innmeldingsavgift eller bindingstid på månedsmedlemskapet - som man forøvrig kan benytte seg av hele året.

Spenst
www.spenst.no
Spenst er også et treningssenter med lokale prisforskjeller, så sjekk med ditt lokale senter.

På Spenst i Elverum kan du for eksempel trene 1 måned i sommer, til 400 kroner. 2 måneder koster 770 kroner mens 3 måneder koster 1.050. Er du student, er det litt billigere.

Fant du ikke et treningssenter som ligger nær der du bor? En god oversikt over forskjellige treningssentre i hele Norge, finner du på I Form: www.iform.no.