Her er drømmedama

Noen kvinner tror at skjønnhet er nok til å holde kjærlighetsforholdet i live. Men slik er det ikke lenger. Her viser vi deg fem kvaliteter du i tillegg bør ha!

Hvorfor skal gutta være tilfredse med jenter som kun tilbyr et pent utseende? Noen jenter tror fremdeles de kan leve lykkelig kun med et pent ytre og at det er nok for å holde på mannen. Men slik er det ikke lenger.

Men hvilke jenter er så verdt å samle på? I dag er profesjonelle og høytutdannede menn ute etter jenter som er smarte, spontane, vittige og sexy? Hvorfor skulle de ikke det?

Dersom du er i et forhold nå bør du ta et øyeblikk å tenke deg godt om! Er jenta di verdt å samle på eller bør hun kastes på båten?

1. Selvstendig
Jenter som er selvstendige og har et balansert liv med egne interesser gjør dem ekstra attraktive. Dette er jenter som ikke avhengige av å leve på en manns premisser. Desperate jenter er det verste menn vet, så finn deg en dame med bein i nesen og egne meninger.

2. Pusterom
Et annet krav du bør stille kjæresten din er at du får mulighet til å ha egne interesser. Forhold skal ikke være som en 7-Eleven butikk åpen 24 timer i døgnet. Å klamre seg fast er det første skritt til katastrofe i forholdet. For mye pusterom kan være tegn på at forholdet er solid til at det mangler kjærlighet, interesse eller tiltrekning. Men frihet utfordrer oss til å opptre som selvstendige individer, noe som de fleste av oss setter pris på.

Artikkelen fortsetter under annonsen

3. Hun beholder roen
Det er ingen grunn til å tro at kjæresten din skal frike ut en vanlig dag. De to scenarioene som menn hater mest er når kvinner gråter uten grunn og når de er mistenksomme. Hvis dette skjer til stadighet, vil mannen trekke seg ut og ikke se seg tilbake.

4. Hun er en av gutta
Menn ser etter jenter som kan dele interessene hans. Hvis hun skal bli din beste venn, er det flott om dere kan ta del i hverandres fritid ved å finne på ting sammen. Tippekampen kan være en fin aktivitet, hvis dere begge er interessert vel og merke.

5. Sex som et eventyr
Noen kvinner tror at så lenge de har sex fra tid til annen, vil gutta være fornøyde. Men seksuelle forhold kan ikke bare gå den ene veien. Jentene kan ikke bare legge seg ned og tro at gutta skal gjøre hele jobben. Hvis det er slik, vil forholdet stagnere i kjedsommelighet. Men dersom jenta byr på seg selv og varierer stillinger og situasjoner der sex er i bildet, vil mannen holde oppe interessen.

Er du jente og har ikke truffet drømmemannen ennå? Her er 7 tips til uvanlige steder å møte ham på.

 

Kilde: IVillage.com

 

Mozon.no, 01.12.2006