<b>IKKE ÅPENT?</b> Vet du hva du skal ha, slipper du kø eller stengte dører ved å handle på nett. Foto: Per Ervland
IKKE ÅPENT? Vet du hva du skal ha, slipper du kø eller stengte dører ved å handle på nett. Foto: Per ErvlandVis mer

Her er det søndagsåpent

Og du trenger ikke stresse rundt på masete kjøpesentre.

Skulle du gjerne handlet julegavene i dag? Det er fullt mulig å handle dem akkurat nå - på nettet. Handler du nå, får du fortsatt varene i god tid før jul.

Her er postens frister!

Men kanskje har du ikke fullstendig oversikt over hva som finnes der ute, og hvor du får tak i de beste tilbudene? Nedenfor gir vi deg en stor oversikt over norske nettbutikker i ulike sjangre. Om du ikke skal handle, kan du kanskje snappe opp noen nye gaveideer?

Her finner du nettbutikkene:

Elektronikk og data

Klær, sko og sportsutstyr

Lesestoff og leker

Musikk og film

Møbler, interiør og kjøkken

Reiser og opplevelser

Ny av året

Med på listene våre er for eksempel nettbutikken Enklere liv, som selger produkter som er tilpasset handikappede, eller til folk som bare vil ha, ja, nettopp, et enklere liv.

- Vi ser at vi selger noe helt enormt av en automatisk visp som rører i sausen mens man selv gjør andre ting på kjøkkenet, sier Sverre Steensen i Enklere liv til DinSide.

Andre produkter du får kjøpt i nettbutikken, er en ostehøvel som gir deg ekstra kraft, en sengestige som kan festes under madrassen, og et selvklebende speil du kan feste hvor du vil, for å nevne noe.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Vi forsøker å holde listene våre oppdatert. Kjenner du til gode nettbutikker som ikke er med, kan du tipse lesere i debatten under eller sende en mail til okonomi@dinside.no

Bring har kåret årets beste nettbutikk

Smarte leveringstriks

Vi har to smarte råd til deg som skal handle julegaver på nett. For det første: I travle førjulstider er det fint å kunne benytte seg av Post-i-butikk. Posten har også en tjeneste der du kan bli varslet på SMS når pakken er klar til å hentes.

Du kan også be om at pakken sendes direkte til mottaker, dersom du ikke har anledning til å levere personlig. Da slipper du dobbel porto! Noen nettbutikker pakker attpåtil inn pakken for deg! Det kan eventuelt være fint å gi beskjed på forhånd, om at det er julepresanger som ankommer, slik at mottaker ikke pakker opp gaven på forhånd.