Her er de hvite sex-løgnene

Ikke alt er like hyggelig å svare sant på ...

Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: Foto: Colourbox.com
Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: Foto: Colourbox.com Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dere ligger og koser i senga og du aner fred og ingen fare. Men plutselig kommer spørsmålene du har fryktet helt siden dere begynte å møtes: Hvor mange har du hatt sex med før? Og likte du bedre å ha sex med eks-en?

Da er det lov å føle seg tatt på senga, mener Cecilie Kjensli, redaktør for nesttstedet Cpunktet.no.

- Jeg tror nok de færreste går rett på sak for å finne ut om de er den beste kjæresten noen har hatt. Det er nok mer vanlig å gå rundt grøten og fiske litt, og det er nok det smarteste hvis man absolutt må vite svaret, sier Kjensli til DinSide Helse.

Les også: Dette saboterer forholdet:

Her gir hun deg gode tips til hvordan du skal håndtere partnerens kinkige spørsmål:

Hvor mange har du hatt sex med, egentlig?

Oppriktighet avhenger helt av hvem du er sammen med. Tåler typen en støyt eller er dama di hårsår? Det er lov til å dra en hvit løgn i senga, for ellers kan det ende i en katastrofe. Noen syns 50 stykker er mange, mens andre syns 200 er i overkant - og så har du jo de som mener at 50 er for lite. Få eller mange er altså opp til en hver.

Har du hatt sex med flere enn gjennomsnittet? Sjekk her:

Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: Foto: Colourbox.com
Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: Foto: Colourbox.com Vis mer


Om dere er tøffe i trynet begge to, så kan du si det som det er. Men er han hårsår, ville jeg vært litt forsiktig. Husk at de som har hatt sex med mange, har gjort det fordi de har hatt muligheten, men det tilhører fortida og er historie. Du kan jo si at du ikke har lyst til å si det, før du for eksempel innrømmer at det bare er fem.

Noen bryr seg ikke om antall i det hele tatt, mens andre er veldig opptatt av det. Er kjæresten din sjalu og mistenksom, så vil et ærlig svar slå tilbake på deg. Spørsmålet blir da om man skal være sammen med noen man ikke kan være ærlig mot.

Hva kan du om sex? Ta testen her:

Har du hatt bedre sex med andre enn meg?

Hvis dere passer dårlig sammen seksuelt og kjæresten i tillegg er frekk nok til å spørre om dette er det beste du har opplevd, så gjør det slutt, eller jekk ham/henne ned et par hakk. Det får da være måte på hvor selvgod man kan være.

Om han er deilig, men ikke den deiligste du har hatt, så kan du f. eks. si: «Det er vanskelig å svare på. Det er digg med deg og det har vært godt med andre, men jeg hadde ikke vært her med deg om jeg ikke likte det».

Det å finne en deilig elsker er som å finne en god dansepartner: Det handler om samspill og rytme. Men husk at du kan dressere vedkommende og gi opplæring i din nytelse, uten at du virker for selvopptatt så klart. Dette er forøvrig noe jeg anbefaler spesielt jenter å gjøre, og gutta elsker å ta litt seksuell regi.

Les også: 10 grunner til at vi har sex:

Er det noe spesielt du tenner på som jeg ikke vet om?

Om det ikke er for drøyt, kan du hviske det inn i øret til kjæresten, eller se ham rett inn i øynene og svare bestemt for å sette ham/henne på plass. Men hvis du liker hardcore sado-masochistisk sex og ikke vet om partneren din gjør det samme, bør du være litt forsiktig. Du kan være litt sleip og sette på en film om temaet, for eksempel Basic Instinct, og snike det inn bakveien, for deretter å følge med på reaksjonene før du tester ut om det funker for dere.

Lei av misjonærstillingen? Kinky sex er in:

Ofte er kjærester med på mer enn du tror, men begynn i det små og ikke smell til med alt på en gang. Et bind for øynene eller en maske kan være nok i begynnelsen. Det er ufattelig hva du kan få folk med på om du er litt utspekulert, men ikke ta opp sånne ting når du er sur. Bruk heller list og lempe og en flaske champagne og se hva som skjer.

Har du noen spennende fantasier, da?

Får du spørsmål om dette, kan du snu på det og spørre hva kjæresten din fantaserer om. Du kan for eksempel si: «Du først! Siden du spør, så må du gi litt først før du får noe tilbake».

I fantasiene våre har vi jo alle full kontroll, noe vi ikke har i virkeligheten. Og er du trygg på vedkommende, kan du si at du har tenkt på noe, men at du ikke tror du ville ha tort å gjøre det på ordentlig.

Dersom kjæresten din får vite at du tidligere har gjort villere ting enn det dere gjør sammen, så kan du si at dere selvfølgelig kan teste ut det samme en gang, om begge føler for det. Er man sammen med noen og har det bra, har man gjerne et langt liv foran seg. Man trenger vel ikke å stresse og svi av alt på en gang?

Dette fantaserer kvinner om:

Kilde: Cpunktet.no

Ærlighet varer lengst...

Ville du utlevert deg for kjæresten din? (Avsluttet)
Jeg deler det meste med kjæresten min, men han trenger ikke vite alt.(45%) 290
Skal man være sammen, må man tåle å høre sannheten!(29%) 188
Jeg trekker fra eller legger til litt hvis jeg ikke tror han vil like svaret.(21%) 135
Jeg blir helt satt ut av sånne spørsmål, og sier bare at jeg ikke vil svare.(5%) 33
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!