Helt ny surfekalkis!

Betaler du blodpenger for sofasurfingen? Se om du blir rundlurt eller om du har truffet blink med valg av leverandør. Vi viser deg de billigste og dyreste alternativene - enten du har bredbåndslinje eller modem.

Pass på at du ikke betaler for mye!
Pass på at du ikke betaler for mye! Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er dumt å betale for mye for nettilgangen. Men med utallige operatører og hele 304 ulike abonnementer å velge mellom, er det ikke lett å finne ut hvilken leverandør som er billigst for akkurat deg. Bare i Oslo er det for eksempel hele 127 alternativet å velge mellom.

Heldigvis gjør DinSides surfekalkulator jobben for deg.

Hva får du?

Kalkulatoren inneholder alle de norske internettabonnementene vi kjenner til, og viser hvor mye de ulike abonnementene vil koste deg det første året. Dette inkluderer også etableringsavgift der dette er aktuelt.

Det eneste du trenger å gjøre er å trykke på beregn-knappen, og deretter på ønsket abonnement for å se en detaljert utregning over hva internettilgangen vil koste deg det første året.

Trykk her for å gå rett til DinSides surfekalkulator!

Slik bruker du den

Hva er viktigst for deg?

(Avsluttet)
Begge deler(79%) 638
Kun pris(15%) 121
Kun hastighet(6%) 48
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Enkel. Sammenlignet med vår gamle surfekalkulator er hovedforskjellen at den nye versjonen er langt enklere i bruk.

Det første du oppgir er hvilke krav du stiller til hastigheten på internettforbindelsen din, og valgene er enkle:

  • Alternativet ”Ingen”, viser deg prisene og hastigheten til absolutt alle leverandørene og deres ulike abonnementer. Per dags dato ligger det hele 116 alternativer i kalkulatoren.
  • Alternativet ”Oppringt ISDN eller Analog” er riktig valg for deg som fremdeles ikke har skaffet deg ekte bredbånd. Her får du altså surfeprisene for deg som fortsatt bruker telefonlinja til å komme på nett.
  • Vil du kun se på bredbåndsprisene kan du i tillegg velge hastighet. Alternativene på bredbånd er minimum 256kb, 512kb, eller minimum 1024 kb.
  • Du kan også velge om du vil se alle landets leverandører, eller om du vil spesifisere hvilket fylke du bor i - for kun å se de leverandørene som leverer der du bor.
  • Deretter er det bare å trykke på Beregn-knappen for å få oversikt over opp og nedlastningshastighet - samt pris.
All prisinformasjonen er hentet fra Telepriser.no

Trykk her for å gå rett til DinSides surfekalkulator!